Compania low-cost Germanwings va zbura spre Bucuresti incepand cu 25 martie

Marti, 13 Martie 2007, ora 09:40
1120 citiri

Compania aeriana low-cost Germanwings, divizie a concernului Lufthansa, va zbura la Bucuresti incepand cu data de 25 martie, potrivit datelor remise Rompres de reprezentantii companiei.

Germanwings va zbura din Koln spre Aeroportul Aurel Vlaicu din Bucuresti, urmand sa aiba trei frecvente pe saptamana in zilele de miercuri, vineri si duminica. Pretul unei calatorii dus-intors porneste de la 19 euro inclusiv taxe.

"Compania germana va opera de pe Aeroportul nostru incepand cu data de 25 martie, din Koln, insa este posibil in viitor sa organizeze curse si spre alte aeroporturi din Germania", a declarat, luni, pentru Rompres, directorul de comunicare al Aeroportului Aurel Vlaciu, Stefan Mladin.

Bucurestiul reprezinta a 57-a destinatie a companiei din Aeroportul din Koln, cursele urmand sa fie operate cu avioane de tip Airbus aflate in dotarea companiei.
Germanwings face parte din Eurowings, care la randul ei este divizie a Lufthansa Regional. Compania are peste 890 de angajati si o flota de 24 de aeronave - 21 Airbus A 319 si trei Airbus A 320.

Compania estimeaza un profit de peste 600 milioane euro in 2007, peste opt milioane pasageri urmand sa zboare spre destinatiile acoperite de Germanwings in acest an.
Germanwings deserveste incepand cu orarul de vara 57 destinatii de pe Aeroportul din Koln, 33 de pe Aeroportul din Stuttgart, 17 de pe Aeroportul Schonefeld (Berlin) 12 destinatii din Hamburg si cinci din Dortmund. De asemenea, Germanwings desfasoara si noua curse regionale interne.

Alaturi de Bucuresti, compania va opera in regiune pe aeroporturile din Varna, Burgas si Sofia (Bulgaria). Germanwings zboara deja la Belgrad (Serbia), Budapesta (Ungaria) si Istanbul (Turcia)

Bloombiz
(Sursa: Rompres)

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...