Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Cocktail de 1.500 euro de la Turism

Cocktail de 1.500 euro de la Turism

Programul anual de dezvoltare a destinatiilor si a produselor turistice va avea un buget de 179 milioane lei, in urma deciziei luata de Guvern, care a stabilit, totodata suma de 21 milioane de lei pentru programul anual de marketing si promovare. 

Pentru a participa la targurile si expozitiile internationale, asociatiile profesionale, patronale si ONG-urile, precum si administratiile publice locale, care desfasoara activitati in turism, vor plati o taxa de maxim 10% din bugetul alocat din fondurile Ministerului Dezvoltarii Regionale si Turismului (MDRT) pentru manifestarea respectiva, scrie Evenimentul Zilei.

In document se precizeaza si faptul ca din fondurile alocate pentru participarea la targ vor fi suportate si costurile generate de "achizitionarea de produse alimentare pentru tratatii curente si pentru cocktail, apa, bauturi racoritoare si slab alcoolizate, produse de patiserie si cofetarie si altele asemenea", in limita a 1.500 de euro pentru fiecare actiune.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1493 ori
Citeste mai multe desprebuget cocktail turism udrea