Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

''Cerbul de Aur'' are nevoie de un lifting

''Cerbul de Aur'' are nevoie de un lifting

Aceasta este parerea directorului general al TVR, Tudor Giurgiu, care a luat decizia de a muta festivalul dintr-un oras in altul.

Decizia ca Festivalul A"Cerbul de AurA" sa fie realizat in fiecare in alt oras are la baza o stratagema care tine de estetica.

Tudor Giurgiu, presedintele-director general al TVR, crede ca Festivalul A"Cerbul de AurA" are nevoie de un A"liftingA" care sa ii aduca un public mai tanar, un nou concept, precum si popularizare la nivel international. Una dintre ideile pentru schimbarea fetei Cerbului fi adoptate noi proceduri care sa permita unei companii sa se ocupe de repozitionarea Cerbului, iar organizarea festivalului sa revina alteia. A"E o strategie proasta sa continui un format invechit la nivelul investitiilor televiziunii in acest festival. Iar efectele acestui festival asupra TVR ar trebui sa fie mai mari decat «satisfactiile unui rating»A", a explicat Giurgiu, care a acuzat lipsa unei politici de marketing care a dus la notorietatea scazuta a A"Cerbului de AurA" la nivel international.

Mai mult, potrivit lui Giurgiu, Irina Radu nu va mai ocupa functia de director al festivalului, avand in vedere ca este si directoarea postului TVR 1. A"Am vorbit cu Irina Radu si i-am spus ca este un foarte bun manager, dar ca imi doresc ca pe viitor sa foloseasca la nivel de constructie a postului aceste abilitati, si nu la evenimenteA", a adaugat directorul TVR.

Mirela LEONTE, AMOS News - Agentie Independenta de Presa

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 907 ori