Celebritati in Guiness Book

Vineri, 29 Septembrie 2006, ora 14:45
1051 citiri

Madonna, Janet Jackson si Brad Pitt se numara printre celebritatile inscrise in editia din 2007 a celebrei Guiness Book, care a fost lansata pe piata vineri, informeaza Reuters.Madonna este artista cu cele mai mari castiguri intr-un an de zile, 50 de milioane de dolari in 2004, devansand-o pe Britney Spears, cea care a stabilit recordul anterior.

In pofida faptului ca a tinut capul de afis al ziarelor cu viata sa personala, Spears este detronta si la capitolul "cea mai cautata persoana" si "cel mai cautat subiect de stiri" pe internet. Locul i-a fost luat de catre diva pop Janet Jackson. Aceasta din urma mai ocupa un loc fruntas si de pe urma amenzii aplicate postului de televiziune care a difuzat live momentul in care Justin Timberlake i-a dezgolit un san.

Cel mai cautat barbat pe Internet este, cum era de asteptat, actorul Brad Pitt.

Faimoasa actrita Nicole Kidman se afla, de asemenea, in topul celor mai platite personalitati, detinand recordul pentru cel mai bine platit actor, dupa ce a incasat 3,71 milioane de dolari pentru o reclama tv pentru nu mai putin celebru parfum Chanel No.5.

Si politicieni au reusit sa patrunda in Cartea Recordurilor, insa nu pentru realizarile lor in domeniul politicii, ci datorita scrierilor lor. Astfel, senatorul Hillary Rodham Clinton detine recordul pentru cea mai rapida vanzare a unei carti ce nu face parte din sfera literaturii, dupa ce volumul sau de memorii s-a comercializat in 200.000 de exemplare intr-o singura zi. Nici sotul sau nu se lasa mai prejos, fostul presedinte al Statelor Unite ocupand un loc de cinste pentru cel mai mare avans primit pentru editarea unei carti.

In aceeasi editie a Cartii Recordurilor a mai fost inscrisa J. K. Rowling, autoarea seriei aventurilor lui Harry Potter, aceasta fiind cea mai bine platita scriitoare de carti pentru copii. Datorita seriei de mare succes, Rowling a castigat 64,23 milioane de dolari in ultimul an.

Bloombiz

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...