Cele mai romantice croaziere din lume

Sambata, 06 August 2011, ora 17:42
2818 citiri
Cele mai romantice croaziere din lume

Pentru cei mai multi, termenul de „croaziera romantica” evoca o imagine siropoasa, plina de clisee asemanatoare cu cele din pelicula „The Love Boat”, din 1970. In schimb, pentru ceilalti, care se afla in cautarea unei experiente romantice, pe mare, ofertele turistice sunt extrem de tentante si implica servicii de exceptie la preturi pe masura.

Una dintre ofertele propuse de Travel and Leisure este o croaziera in jurul varfurilor vulcanice, uluitoare, marginite de lagune de un albastru critalin, ale Polineziei franceze.

Cel putin la fel de interesanta si de romantica poate fi o vacanta in care poti naviga relaxat in jurul Insulelor Grecesti. Poti alege ambarcatiuni de mici dimensiuni, cum ar fi cele de la Windstar sau mai mari, cum sunt cele oferite de Celebrity Equinox.

Indiferent de alegerea ta, poti fi sigur ca vei vedea o bogatie de peisaje greu de descris in cuvinte, marea lor majoritatea caracterizate de plaje cu nisip fin, ruine antice si ape limpezi.

Panoramele pitoresti si atmosfera relaxanta nu fac decat sa sporeasca romantismul. Fie ca alegi un vas mare, cu saloane incapatoare, cazinouri somptuoase, sali de teatru si restaurante de lux sau, mai degraba, o ambarcatiune mica, dar mai intima, vacanta petrecuta intr-o croaziera iti va ramane pentru multa vreme in memorie.

Vasele uriase, caracterizate de un lux opulent, cum este Seabourne Odyssey, promit mult spatiu la dispozitia turistilor. Te vei putea bucura de separeuri spatioase si bai incapatoare.

Cel mai bine rezervi o cabina cu balcon, pentru un plus de confort si pentru a fi sigur ca nu ratezi nicio panorama a locurilor pe care le vei vizita.

Croaziera cu Printesa

Rasfatata „printesa”, cea mai noua ambarcatiune pentru croaziere, inclusa pe piata de proill, este mare si spatioasa, dar in acelasi timp cu suficient de mult spatiu intim. Pe vas exista o punte unde accesul este permis doar adultilor si un loc destinat pentru gratar. Capitanul isi asteapta oaspetii si le promite clipe memorabile.

Cel mai intim moment al croazierei presupune cina pe balconul cabinei. Meniul este format din patru feluri, include homar si sampanie. Preturile estimative incep, pentru 10 zile, de la 899 de dolari, dar pot ajunge pana la 4000 de dolari, pentru cazarea in apartamente.

Croazierele oferite de Windstar



Desi sistemul de navigatie al ambarcatiunilor din flota acestei firme sunt complet tehnologizate, interiorul vasului este unul prietenos, completat de un decor in stil mediteranean.

Doamnele se pot rasfata la centrele SPA, in timp ce domnii sunt invitati sa descopere detaliile tehnice ale vasului.

Traseul parcurs de vas trece prin sudul Marii Caraibelor si ajunge din Barbados pana in Grenadines. Tariful estimativ porneste de la 2.349 de dolari si depaseste 4.000 de dolari.

Pe urmele lui Paul Gaugain



Cursele oferite de agentia Pacific Beachcomber poarta numele celebrului artist si te vor purta in jurul unor insule cu un decor tropical, fascinant. Iti vor oferi ocazia sa testezi specialitati din gastronomia franceza si polineziana si sa te bucuri de toate beneficiile unor tratamente SPA, cu produse locale, precum Hei Poa sau „flori rosi”.

Unul dintre cele mai romantice momente din cadrul acestei excursii presupune participarea la o ceremonie traditionala.

Practic, vei fi infasurat intr-o mantie ceremoniala, alaturi de partener si amandoi veti primi binecuvantarea unei „Les Gauguines”. Pretul incepe de la 2,748 de dolari si poate depasi 21.000 de dolari, pentru o vacanta de doua persoana, de sapte nopti.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#vacanta, #croaziera, #romani croaziera , #Stiri Turism