GALERIE FOTO Cele mai frumoase plaje din Bulgaria si Grecia. Locuri memorabile accesibile turistilor romani

Miercuri, 01 Iulie 2020, ora 09:26
1724 citiri
GALERIE FOTO Cele mai frumoase plaje din Bulgaria si Grecia. Locuri memorabile accesibile turistilor romani
Foto: Facebook/Eleni Psalida

Sezonul estival 2020 a inceput cu intarziere si stangaci, cu multe temeri si restrictii. Pare totusi ca recupereaza timpul pierdut in ultimele saptamani fara urmari dramatice pentru santatea publica.

Bulgaria si Grecia, destinatii de vara foarte apreciate de romani, sunt tarile care si-au deschis granitele pentru turisti cu oferte all-inclusive atragatoare si ospitalitate exemplara.

Specialistii in turism au intocmit un clasament, bazat pe popularitate, al plajelor vecinilor din Grecia si Bulgaria.

Nisipurile de Aur

Nisipurile de Aur, probabil cea mai populara statiune din Bulgaria, este supra-numita Perla litoralului bulgaresc. Are o plaja generoasa, cu nisip fin, auriu, ce se intinde pe patru km de-a lungul Marii Negre, si ofera numeroase oportunitati de divertisment, fiind ideala pentru familiile cu copii.

Foto: Facebook/ Golden Sands Bulgaria

Cacao Beach, Sunny Beach

Statiunea bulgareasca Sunny Beach are o plaja lunga de 8 kilometri, cu dune naturale de nisip si valuri de-un albastru ireal. Turistii au la dispozitie in Cacao Beach numeroase baruri si restaurante si este celebra pentru petrecerile fara sfarsit. Deasemenea este locul ideal pentru pasionatii de iahturi, surfing, schi de apa, scutere de apa, volei pe plaja si zbor cu parapanta. Se organizeaza chiar si turnee sportive, atat pentru amatori, cat si pentru profesionisti.

Foto: Facebook/ Cacao Beach

Albena Beach, Albena

O plaja, deasemenea, perfecta pentru vacante de familie. Tarmul Marii Negre, aici, nu este abrupt, fundul marii are o inclinatie blanda, astfel ca toti copiii sunt in siguranta. In plus, este o statiune verde, cu multa vegetatie, deci cu mult aer. Din acest motiv si datorita brizei intense, Albena este ideala pentru turistii carora le place marea, dar nu suporta temperaturile excesive.

Si aici aveti la dispozitie foarte multe oferte de distractie memorabila: echitatie, schi nautic, barci, para-sailing, yachting, surfing, skijet-uri, pescuit subacvatic, volei pe plaja. Unde mai pui serviciile all-inclusive ale hotelurilor din Albena sunt impecabile.

Grecia este greu de egalat in materie de plaje, gratie insulelor ei.

Egremni Beach, insula Lefkada

Un paradis la Marea Ionica, legat de continent printr-un lung dig rutier. Plaja Egremni este de departe cea mai spectaculoasa, datorita falezelor albe si a abundentei de vegetatie. Linistea este un alt mare atu al acestui loc, alaturi de bucataria greceasca -printre cele mai savuroase bucat ...citeste mai departe despre "GALERIE FOTO Cele mai frumoase plaje din Bulgaria si Grecia. Locuri memorabile accesibile turistilor romani" pe Ziare.com

Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Aparate de îngrijire personală utile pentru domni: iată ce să nu îți lipsească
Îngrijirea personală este un subiect ce ar trebui să privească orice persoană. De multe ori, este asociată doar cu doamnele și domnișoarele, însă și bărbații au la fel de mare nevoie...
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
3 provocări pentru cultivatorii de triticale și cum le faci față cu ajutorul tehnologiilor moderne, în noul sezon
Obținerea unei culturi sustenabile, cu randament ridicat, este un proces provocator din cauza diverșilor factori care pot influența triticalele: condițiile meteo și de sol, dezvoltarea...
#vacanta, #Bulgaria, #Grecia, #mare, #plaje, #insule, #copii , #Stiri Turism