Cel mai complex program urban din Europa, prezentat la Bucuresti

Luni, 26 Mai 2014, ora 16:45
3811 citiri
Cel mai complex program urban din Europa, prezentat la Bucuresti

Arhitectul Phil Askew va prezenta saptamana viitoare la Bucuresti proiectul de reconversie a Parcului Olimpic din Londra, la ora actuala cel mai complex sit de regenereare urbana din Europa.

Proiectul va fi prezentat pe 3 iunie in cadrul LAUD 2014, primul eveniment din Romania dedicat spatiilor publice urbane si spatiilor verzi, organizat de ABplus Events si Ordinul Arhitectilor din Romania, la Athenee Palace Hilton.

"LAUD 2014 este o ocazie unica de a afla, chiar de la autorul proiectului, cum este transformat Parcul Olimpic din Londra in cel mai mare parc urban nou construit din Anglia - 'Parcul Regina Elisabeta', un exemplu despre imensul potential al spatiului public de a transforma destinul unei zone si a locuitorilor acesteia", se arata intr-un comunicat de presa.

Cea mai mare parte a proiectului Parcului Olimpic "Regina Elisabeta" a fost construita de London Legacy Development Corporation pentru a putea fi refolosita de comunitatea din zona, care va beneficia astfel de toate facilitatile create pentru organizarea jocurilor olimpice si paralimpice din 2012.

In viitorul apropiat, fostul Parc Olimpic va deveni una dintre cele mai cautate zone rezidentiale si de evenimente din Londra.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei PlayStation 5
Sony se pregătește să lanseze o versiune îmbunătățită a consolei sale de gaming, PlayStation 5 Pro, care ar urma să ajungă pe piață până la finalul acestui an. Noua consolă va...
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro. Cu ce specificații vine
Xiaomi se pregătește să lanseze modelul 14T Pro, o variantă mai accesibilă a seriei sale flagship, care promite performanțe de top cu mici compromisuri pentru a menține prețul accesibil....
#proiect reconversie Parc Olimpic, #Parc Olimpic Londra , #Stiri Turism