Ce poti face de Paste, in Bucuresti?

Vineri, 22 Aprilie 2011, ora 10:04
3908 citiri
Ce poti face de Paste, in Bucuresti?

In cazul in care nu poti pleca din Bucuresti, de Paste, ai la dispozitie mai multe targuri cu oferte atragatoare, de unde poti cumpara cei mai gustosi cozonaci, oua incondeiate de mesteri populari din Bucovina si cele mai bune preparate traditionale. Tot aici vei gasi si cadouri pentru cei dragi, daca nu ai avut timp, pana acum,sa alegi ceva inedit.

In parcul de la Agronomiei vei gasi producatori locali de branzeturi, mezeluri si preparate traditional romanesti. In perioada sarbatorilor de Paste, in intervalul 20 - 22 aprilie, in zona de langa Stadionul National de Rugby, producatori de branzeturi din zona Branului te invita sa le gusti produsele.

Poti cumpara telemea proaspata, urda cu marar, cas sau cascaval afumat. De asemenea, tot de aici poti lua mezeluri afumate din carne de porc, pastrame de pui, de mistret si de curcan.

La Agronomiei vin si gospodinele din Maramures care te imbie cu prajituri gatite in casa, cu multe foi coapte, acoperite de creme de ciocolata si vanilie.  Vanzatoarele pun la dispozitia celor interesati si borcane cu miere, gem, dulceturi sau zacusca.

De aici ai mai putea cumpara cateva produse de artizanat, dar oferta nu este la fel de bogata ca aceea prezentata la Targul Cadourilor de Paste, organizat la Sala Dalles.

In perioada 18 - 23 aprilie, la Sala Dalles din Bucuresti are loc Targul Cadourilor de Paste, unde vei putea alege cadoul potrivit pe care Iepurasul trebuie sa il ofere celor dragi. La Dalles sunt chemati atat artizani, care iti propun bijuterii si accesorii hand made, cat si mesteri populari. Acestia din urma scot la vanzare obiecte vestimentare, decoratiuni interioare, pictura pe mobilier, jocuri si jucarii.

Printre noutatile aduse de editia de anul acesta se numara  expozitia de arta sacra “Crucea Invierii”, sustinuta de Atelierul de cre­atie crestin-ortodoxa CSNI.

O oferta la fel de bogata este si la Targul de Paste, organizat la Carturesti.  Libraria de langa cinematograful Patria nu se dezminte si te asteapta cu multe carti de gastronomie, cu vinuri din cramele Halewood si de la Vinarte si cu ciocolata artizanala. Aceasta are o cantitate mare de cacao si mult unt de cacao. Mai poti gasi la targ ceramica populara din Marginea, Horezu, Maramures, Muntenia, oua incondeiate din Bucovina si cosuri pline de bunatati.

 In parcul IOR are loc argul de Florii, Paste si 1 Mai 2011. Acesta a inceput pe 15 aprilie si se termina pe 1 mai.  In timp ce te plimbi pe aleilie parcului poti studia oferta comerciantilor. Vei gasi o gama larga de decoratiuni cu oua, iepurasi si flori, jucarii, obiecte realizate de artisti populari si artisti plastici. Tot de aici vei putea cumpara bauturi traditionale, suveniruri sau cosmetice facute cu ingrediente ecologice.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg anunță o schimbare majoră în aplicațiile WhatsApp, Facebook și Instagram
Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, a anunțat recent o actualizare majoră în toate platformele sociale ale companiei Meta, inclusiv WhatsApp, Facebook, Instagram și Facebook Messenger....
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Dotare obligatorie pentru o categorie de operatori economici. Riscă amenzi de până la 10.000 de lei sau suspendarea activității în caz contrar
Operatorii economici care nu vor respecta obligaţia de a asigura dotarea automatelor comerciale cu aparate de marcat electronice fiscale (AMEF), în vederea transmiterii datelor fiscale către...
#bucuresti, #paste, #sarbatori pascale, #targ , #Stiri Turism