Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Bulgaria construieste un complex turistic de lux la Marea Neagra

Bulgaria construieste un complex turistic de lux la Marea Neagra
Agentia imobiliara Bulgarian Dreams Real Estate Agency, cu sediul la Londra, a lansat un proiect pentru construirea unui complex turistic de lux la Cap Caliacra, de la malul Marii Negre, informeaza Novinite.

Costul intregului proiect, denumit Azure del Mar, se va ridica la 136 de milioane de euro, iar complexul va fi una dintre cele mai impresionante destinatii turistice la malul marii din toata Europa si va fi construit chiar deasupra marii. Managerul companiei Bulgarian Dreams, Robert Jenkins, apreciaza ca proiectul Azure del Mar va deveni una dintre cele mai vizitate complexe turistice de pe costa bulgara a Marii Negre.

Preturile pentru apartamente vor incepe de la 38.000 de euro si vilele cu doua dormitoare vor costa 178.000 de euro. Prima faza a proiectului include construirea a 135 de apartamente de lux si vile in stilul arhitectural arabic vechi.

Complexul va fi dotat cu un sistem de canaluri deschise, tot in stil arabic, prin care apa va curge fiind pompata direct din marea de sub apartamente. Arhitectul sef a planuit instalarea unor lifturi de sticla care vor transporta turistii pe plaja. Investitorii din toata lumea s-au aratat interesati de cumpararea unor locuri de vacanta luxoase, in stilul Orientului Apropiat.

Bloombiz
(Sursa: NewsIn)Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 792 ori