Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Branul ar putea avea gondola si partie noua de schi, de 20 mil euro

Branul ar putea avea gondola si partie noua de schi, de 20 mil euro

Localitatea Bran ar putea avea o zona de agrement cu gondola, parc de distractii, teren de sport si o a doua partie de schi, proiect ce s-ar putea ridica la 20 milioane euro si pentru care acum se face un studiu de fezabilitate, a declarat Agentiei NewsIn primarul localitatii, Gheorghe Hermeneanu.

Zona vizata se afla la circa 3 km distanta de centrul localitatii Bran.

"In prezent lucram la studiul de fezabilitate pentru proiectul zonei de agrement de la Zanoaga, ce va contine o partie noua de schi, un parc de distractii, alei pentru role, gondola si un teren de sport. Investitia s-ar putea ridica la minim 20 milioane euro, pe care vrem sa-i atragem din fonduri europene. Studiul de fezabilitate se incheie la sfarsitul lunii octombrie", a precizat Gheorghe Hermeneanu.


Primarul din Bran a adaugat ca partia cu o lungime de 1 km de la Zanoaga, in jurul careia va fi dezvoltata zona de agrement, va fi marita pana la maximum 1,3 km, iar cea noua care va fi construita va avea aceeasi lungime, dar un grad de dificultate mai mare.


Acesta a mai spus ca stadionul din cadru terenului de sport este deja in constructie, contine un teren de fotbal, pista de atletism, tribune, vestiare si ar putea fi inaugurat in mai 2010. Proiectul se ridica la 700.000 lei, din fonduri de la Guvern si fonduri proprii.Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 2407 ori
Citeste mai multe desprebran turism udrea