Biroul modern: amestec de Bvlgari si argintarie Cristofle

Joi, 11 Noiembrie 2004, ora 19:30
1359 citiri

Frumusetea spatiului de lucru este data de bunul gust al proprietarului si de bugetul alocat.Oferta de portelanuri si obiecte decorative de calitate, care poarta amprenta unor designeri internationali, este din ce in ce mai mare si mai diversificata.

Cu minimum 1.000 de euro puteti dota complet un birou cu obiecte Versace sau Bvlgari. Cestile de cafea, press-papier-ul, agendele, suporturile de stilouri si ramele fotografiilor pot crea unui birou, oricat de auster, un cadru personalizat.

Activitatea de zi cu zi poate fi extrem de placuta atunci cand va inconjurati de obiecte cu sarm. Iar invitatii dumneavoastra, fie ca sunt parteneri de afaceri, fie subordonati, vor fi impresionati de bunul gust al alegerii dumneavoastra.

Pentru iubitorii stilului clasic, in acest an se poarta in continuare imbracamintea de piele de calitate, atat pentru ramele fotografiilor, suporturilor de stilouri, suportul de hartii, cat si pentru multimea de agende pe care sunteti nevoiti sa o desfasurati pe birou (pentru notite, pentru numere de telefon etc.).

Potrivit Mihaelei Natcu, proprietara a magazinului Living din Bucuresti, oamenii de afaceri sunt atrasi de astfel de obiecte de provenienta din Italia.

Preturile pentru aceste elemente decorative din piele pornesc de la 2.500.000 lei, pentru o rama foto din piele, si ajung la 8.700.000 lei, pentru un "writting desk", adica o mapa de birou imbracata in piele naturala. Obiectele poarta marca Art&Cuoio.

Pentru rafinati, o simfonie de forme si culori se dezlantuie in magazinele de lux care comercializeaza portelanuri si cristaluri sub marcile Rosenthal si Cristofle.

Cu toate ca au o traditie de sute de ani, cele doua embleme ale bunului gust poarta astazi semnaturi ale unor designeri internationali contemporani, precum Versace, Thomas, Bvlgari si Laura Ashley.

Asa se si explica diversitatea formelor cestilor si decoratiunilor, precum si a desenelor si paletei de culori. Si romanii pot cumpara seturi de cafea sau obiecte decorative din cristal, la bucata sau la set. Preturile se calculeaza pentru fiecare obiect in parte si pornesc de la 3.900.000 lei, un press-papier Bvlgari din colectia Geometrica, si ajung la 9.750.000 lei, o scrumiera speciala din aceeasi colectie. Cestile de cafea costa circa 100 euro fiecare.

Cu astfel de "lucrari de arta" in miniatura, care incanta invitatii prin eleganta, nu numai prin aroma cafelei, Rosenthal a primit in primavara acestui an doua premii (iF Gold si iF Silver Awards) la salonul de specialitate de la Hanovra, cu colectia "Coup".

O eleganta deosebita pentru birouri o confera obiectele din argint, precum cele care poarta marca Cristofle. Fie ca sunt mici cutite pentru desfacut corespondenta (coup papier), fie rame pentru fotografii, acestea aduc un parfum de vechi si princiar, fiind apreciate si atunci cand se combina cu obiecte moderne, in birouri high-tech, dar si atunci cand sunt asezate pe birouri clasice din lemn de trandafir sau nuc.

Bogatia de obiecte si decoratiuni prezente in magazinele de amenajari interioare si portelanuri de lux va pot aduce astfel nenumarate posibilitati de alegere si va pot da o libertate mare de combinatii.

Sursa: Capital

HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării a virat peste 286 de milioane de lei, pentru plățile restante din programul "Anghel Saligny"
Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei (MDLPA) a virat suma de 286.390.685,13 lei, în vederea decontării facturilor pentru 237 de obiective finanţate prin Programul...