Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Aqualand de munte

Aqualand de munte
Piscine, tobogane, palmieri, sauna si masaj, oferta noului centru de distractie deschis la poalele Tampei. Paradisul Acvatic", ultima investitie din Brasov in materie de distractie, stranduri si sanatate, a fost inaugurat luni seara. Inceputul a fost timid, putini brasoveni venind sa incerce apa cu degetul.

"Am avut de facut curatenie, ultimele zile am lucrat incontinuu ca sa putem sa-i dam drumul acum. E cel mai bun moment, la caldurile astea, si mie imi venea sa sar in bazin", spune patronul afacerii, deputatul PD Dumitru Puchianu.

Sauna la costum si inghetata italiana

Cele cateva sute de persoane prezente la inaugurarea de luni seara n-au putut sa testeze piscinele, toboganele cu apa, sala de fitness sau cele trei saune. Era deschidere oficiala, asa ca toata lumea venise echipata in haine de fite sau, pur si simplu, in hainele de strada. Doar animatoarele si animatorii de pe marginea piscinelor purtau costume de baie.

Din fericire, proprietarii "Paradisului Acvatic" au pus la dispozitia invitatilor racoritoare si bere la discretie. Cea mai gustata a fost insa inghetata italiana din gelateria complexului. Copiii isi luau taticii de langa frigiderul de bere pentru a le cere "o inghetata mare, cu ciocolata si banane".

Preturi pentru toata lumea

"Vor fi multe planuri de tarifare: tarife de familie, tarife individuale, tarife pentru grupuri de prieteni, abonamente. Pentru o zi, o persoana va trebui sa plateasca 50 de lei, iar pentru trei ore, 35 de lei. In acest pret sunt incluse toate serviciile noastre, excluzand solarul, salonul de cosmetica si consumatia de la restaurant", a spus Cornelia Puchianu, patronul complexului.

Continuarea in <a href=http://www.evz.ro/article.php?artid=315350>Evenimentul Zilei</a>

<b>Bloombiz</b>Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Business24
Articol citit de 1711 ori