65 de pensiuni din Bran-Moeciu, inchise de OPC

Joi, 23 Decembrie 2010, ora 23:45
2169 citiri
65 de pensiuni din Bran-Moeciu, inchise de OPC

Comisarii de la Protectia Consumatorilor au inchis temporar 65 de pensiuni din zona Bran - Moieciu - Fundata care ofereau servicii turistice fara a avea autorizatii de functionare sau certificate de clasificare, transmite corespondnetul NewsIn.

Cele 65 de pensiuni au fost inchise in cadrul actiunilor de control desfasurate de catre Comandamentul de Iarna al Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor in perioada 27 noiembrie - 19 decembrie.

"Am obtinut date despre aceste pensiuni de pe Internet, de pe sase site-uri unde isi faceau reclama, dupa care am comparat datele de identificare si adresele cu datele obtinute de la Registrul Comertului.

Comisarii OPC au facut rezervari pe Internet, s-au cazat la unele din aceste pensiuni, dupa cateva minute aparand si echipele de control, astfel incat proprietarii pensiunilor nu au mai putut nega evidenta, aceea ca ofera cazare pentru turisti, desi nu au autorizatiile necesare pentru a face acest lucru.

Cele 65 de pensiuni au primit decizie de inchidere temporara, pana cand vor intra in legalitate", a declarat, joi, Ionel Spataru, seful Comisariatului Judetean pentru Protectia Consumatorilor Brasov.

In zilele urmatoare vor fi facute noi controale la aceste pensiuni.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#pensiuni, #opc, #inchise , #Stiri Turism