5 idei care iti transforma vacanta intr-un lux

Marti, 30 Noiembrie 2010, ora 18:31
1809 citiri
5 idei care iti transforma vacanta intr-un lux

Pentru miliardarii excentrici si pentru toti oamenii de afaceri aflati in cautarea unor sugestii care sa le transforme vacanta intr-una cu adevarat deosebita, lonelyplanet.com a selectat cinci optiuni cu adevarat speciale, incepand de la camerele duble amenajate in avioane si pana la posibilitatea achizitionarii unui permis de sofat in limita a 500 km/ora.

Camera dubla la 1500 m altitudine

Incercand sa descopere noi modalitati de a-si multumi clientii, compania aeriana “Singapore Airlines” a transformat interiorul unor aeronove, astfel incat sa fie compartimentate in mai multe dormitoare cu pat dublu, complet izolate.

Pe de alta parte, camerele moderne acorda doar un nivel partial de intimitate calatorilor, intrucat lonelyplanet.com subliniaza ca orice comportament considerat indecent de catre personalul aeronavei va fi amendat.

Permis pentru viteza de peste 500 km/ora

Pentru cei care adora sa sofeze la viteze nepermise de lege, exista Dream Car Hire. Compania a speculat dorinta soferilor de a apasa pedala de acceleratie in conditii perfect legale si pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de bolizi.

Spre exemplu, acestia pot inchiria un Ferrari 430 Spider, un Bentley GT sau chiar un Lamborghini Gallardo. In medie, masinile pot fi inchiriate pentru aproximativ 600 euro.

In cazul in care vreti sa conduceti un Lamborghini Gallardo si sa beneficiati si de un permis pentru depasirea vitezei legale, in limita a 500 km/ora, valabil timp de trei zile, trebuie sa platiti aproximativ 2.500 euro.

Departe de stresul cotidian pe o insula exotica

Pe de alta parte, pentru cei pe care nu ii incanta ideea de a merge cu masina la viteze demne de competitiile auto, dar care sunt tentati sa petreaca un numar de zile pe o insula exotica, a fost inventat un nou soi de broker.

“Brokerul de insule” Farhad Vladi  inchiriaza si vinde insule raspandite pe toata suprafata globului, totul pentru a-i face pe miliardarii care isi permit sa uite de stresul cotidian.

Acestia pot alege intre o insula din Spania pe care se afla si un castel medieval sau pentru o insula din Arhipelagul Fiji, un adevarat paradis subacvatic. Daca o noapte in castel costa aproximativ 1.500 de euro, insula din Fiji poate fi inchiriata de un grup de patru persoana, timp de patru nopti cu putin pest 5.000 euro.

Inchiriati submarinul lui Richard Branson

Miliardarul britanic Richard Branson, cunoscut mai ales datorita brandului “Virgin”, a inceput sa devina faimos si pentru faptul ca isi inchiriaza iachtul numit “Necker Belle” oricui este dispus sa plateasca 67.500 euro/saptamana.

Inchirierea submarinului “Necker Nymph”, detinut de miliardarul excentric costa circa 19.100 euro, pentru acelasi numar de zile.

Desi la prima vedere pare costisitor, platind pretul cerut de excentricul miliardar, cei care se vor afla in posesia submarinului vor putea admira minunatele recifuri de corali si vegetatia subacvatica, tinand cont de faptul ca submarinul a fost construit pe platforma unui figher jet.

Servicii de lux oferite de Presedinte

Hotelul President Wilson reprezinta un standard al luxului in Elvetia, iar penthouseul Royal inseamna incununarea rafinamentului si a bunului gust. Pretul este insa pe masura, dar hotelierii nu duc lipsa de clienti.

Pentru aproximativ 50.000 euro pe noapte, turistii au la dispozitie o intreaga echipa gata sa le ofere tot ce au nevoie. In plus, cei care aleg acest imens apartament cu priveliste catre Lacul Geneva beneficiaza si de propriul lor lift.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#vacanta, #lux, #concediu, #idei, #branson , #Stiri Turism