Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

11 firme romanesti expun la Salonul de moda de la Paris

11 firme romanesti expun la Salonul de moda de la Paris
Un numar de 11 societati romanesti isi expun produsele la Salonul International de moda Interselection, ce se desfasoara in perioada 9-11 mai, la Paris-Nord Villepinte, Franta.Cele 11 societati romanesti participante la eveniment sunt Acid Mood, Don Fashion, Ellis, Emviki, Euroconf, Kasiova Com, LCS Conf, Niky, Plantorama, Romanoexport si Tarnava.
Acestea expun, in cadrul pavilionului national, organizat de Departamentul de Comert Exterior din cadrul MEC si Centrul Roman pentru Promovarea Comertului, in cooperare cu Federatia Patronala din Industria Usoara (Fepaius), confectii pentru femei si barbati, pret-a-porter, tricotaje, dar si colectii de designer, serie mica.

Participarea societatilor romanesti la Salonul Intersection are ca obiectiv principal prezentarea ofertei romanesti de export, consolidarea relatiilor comerciale si de parteneriat existente, precum si stabilirea de noi contacte comerciale in vederea accesului firmelor romanesti pe piata distributiei organizate.

La editia din 2005 a Salonului International de moda Interselection au participat 12 societati romanesti, care au stabilit 148 contacte economice, reprezentand angajamente la export in valoare de peste doua milioane euro.

Editia primavara-vara reuneste un numar de 368 societati si creatori din 23 de tari, precum Franta, Italia, Belgia, Olanda, Spania, Polonia, Turcia, Maroc si Tunisia, dar si tari din Asia, care expun colectii de pret-a-porter pentru femei, barbati, copii, precum si accesorii de moda, lenjerie.

Bloombiz


www.directnews.ro - Topul stirilor zilei


Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 959 ori