11 firme romanesti expun la Salonul de moda de la Paris

Miercuri, 10 Mai 2006, ora 17:12
1131 citiri

Un numar de 11 societati romanesti isi expun produsele la Salonul International de moda Interselection, ce se desfasoara in perioada 9-11 mai, la Paris-Nord Villepinte, Franta.Cele 11 societati romanesti participante la eveniment sunt Acid Mood, Don Fashion, Ellis, Emviki, Euroconf, Kasiova Com, LCS Conf, Niky, Plantorama, Romanoexport si Tarnava.

Acestea expun, in cadrul pavilionului national, organizat de Departamentul de Comert Exterior din cadrul MEC si Centrul Roman pentru Promovarea Comertului, in cooperare cu Federatia Patronala din Industria Usoara (Fepaius), confectii pentru femei si barbati, pret-a-porter, tricotaje, dar si colectii de designer, serie mica.

Participarea societatilor romanesti la Salonul Intersection are ca obiectiv principal prezentarea ofertei romanesti de export, consolidarea relatiilor comerciale si de parteneriat existente, precum si stabilirea de noi contacte comerciale in vederea accesului firmelor romanesti pe piata distributiei organizate.

La editia din 2005 a Salonului International de moda Interselection au participat 12 societati romanesti, care au stabilit 148 contacte economice, reprezentand angajamente la export in valoare de peste doua milioane euro.

Editia primavara-vara reuneste un numar de 368 societati si creatori din 23 de tari, precum Franta, Italia, Belgia, Olanda, Spania, Polonia, Turcia, Maroc si Tunisia, dar si tari din Asia, care expun colectii de pret-a-porter pentru femei, barbati, copii, precum si accesorii de moda, lenjerie.

Bloombiz

www.directnews.ro - Topul stirilor zilei

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...