Vacanta de 5 stele, de la 600 euro

Vineri, 16 Aprilie 2010, ora 10:04
2430 citiri
Vacanta de 5 stele, de la 600 euro

Pretul platit in aceasta vara pentru cazarea timp de o saptamana intr-un hotel de cinci stele din marile statiuni de pe litoralul romanesc, bulgaresc, grecesc, turcesc sau cipriot incepe de la 600 de euro si poate depasi 2.000 de euro, potrivit unei analize a ZF.

Hotelurile de cinci stele din statiunea Mamaia de pe litoralul romanesc sunt de aproape doua ori mai scumpe decat unitatile din cea mai cunoscuta statiune bulgareasca, Nisipurile de Aur, si concureaza ca pret cu hotelurile de cinci stele din statiunile Santorini (Grecia) si Paphos (Cipru). 

In statiunea Mamaia, un sejur de sapte zile la un hotel de cinci stele costa intre 1.400 de euro si aproape 2.000 de euro, aproape dublu fata de acelasi sejur in hotelurile de lux de pe litoralul bulgaresc.

Spre exemplu, la hotelul Vega din Mamaia o vacanta de o saptamana pentru doua persoane, cu cazare intr-o camera dubla (cu mic dejun inclus), costa 1.800 de euro, in timp ce la hotelul Marina Grand Beach din statiunea Nisipurile de Aur acelasi pachet nu depaseste 700 de euro, iar la hotelul bulgaresc Melia Grand Hermitage ajunge la 840 de euro, potrivit datelor de pe site-ul de rezervari booking.com.

Pe de alta parte, o vacanta in hotelurile de lux din statiunea greceasca Rhodos, una dintre destinatiile preferate de romani, costa cu cateva sute de euro mai mult decat o vacanta in Bulgaria, pretul variind intre 1.300 si 1.400 de euro pe sejur (doar pentru cazare).

Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, considerată una dintre cele mai sigure aplicații de mesagerie, anunță noi funcții de confidențialitate
Signal, aplicația de mesagerie cunoscută pentru protecția datelor utilizatorilor, anunță introducerea unor noi funcționalități care vor spori confidențialitatea utilizatorilor, în special...
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android. Despre ce este vorba
Google a lansat recent noi funcții pentru ecosistemul Android, proiectate să îmbogățească experiența utilizatorilor pe dispozitive mobile, tablete, smartwatch-uri și sisteme auto....
#vacanta, #hotel, #euro, #grecia, #mamaia, #bulgaria, #cipru , #Sejur