Un sejur prin programul "Litoralul pentru toti" va costa intre 250 si 470 de lei

Miercuri, 04 Martie 2009, ora 10:08
3159 citiri
Un sejur prin programul "Litoralul pentru toti" va costa intre 250 si 470 de lei

Editia de primavara a programului "Litoralul pentru toti", care se va desfasura anul acesta in perioada 4 mai - 15 iunie, va avea tarife cuprinse intre 250 si 470 de lei, a declarat organizatorul programului, Asociatia Litoral, Corina Martin.

Astfel, pentru sase zile la un hotel de doua stele, cu mic dejun inclus, turistii vor plati 250 de lei. Pentru acelasi numar de zile, dar la hoteluri de trei si patru stele, clientii programului "Litoralul pentru toti" vor plati 370, respectiv 470 de lei.

Presedintele Asociatiei pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului - Litoral a metionat ca la editia de anul acesta se astepta sa se inscrie un numar mai mare de turisti fata de anii trecuti. "Mizam pe un grad mai mare de ocupare fata de anii trecuti datorita unei promovari mai intense a programului", a spus Corina Martin.

La acesta editie a programului, Asociatia Litoral se astepta sa adere cel putin 30 de unitati hoteliere, in momentul de fata fiind inscrise 21 de unitati de cazare.

In ce priveste programul "Paste pe Litoral", asociatia a precizat ca 33 de hoteluri din statiunile de pe litoral, cu peste peste 8.100 de locuri de cazare, si inca 24 de hoteluri din orasul Constanta sunt pregatite pentru primirea turistilor.

Oferta pentru programele se valorifica numai prin agentiile de turism, Asociatia Litoral si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania. 

Cu cât s-ar putea vinde mielul de Paște anul acesta. Ministrul Agriculturii: ”Nu pot să influenţez piaţa”
Cu cât s-ar putea vinde mielul de Paște anul acesta. Ministrul Agriculturii: ”Nu pot să influenţez piaţa”
Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat sâmbătă, 23 martie, că, de sărbătorile pascale, fermierii vor vinde carnea de miel la un ”preţ decent”, care să le acopere cheltuielile...
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
HoReCa, 1/5 din PIB – TradeVille
Evoluția Cifrei De Afaceri Din Comerțul Cu Ridicata Cifra de afaceri din comerțul cu ridicata (cu excepția comerțului cu autovehicule si motociclete) a scăzut, in luna ianuarie, cu 20%...
#hotel, #litoral, #pret, #program, #sejur, #turisti , #Sejur