Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Tarife de la 205 lei pentru sejururile la mare, prin programul "Litoralul pentru Toti"

Tarife de la 205 lei pentru sejururile la mare, prin programul "Litoralul pentru Toti"


Tarifele pentru sejururile la mare, prin programul "Litoralul pentru Toti", incep de la 205 lei/persoana, dar pot ajunge pana la 605 lei de persoana pentru un sejur 6 nopti, in perioada 2-29 septembrie 2013.

Asociatia Litoral-Delta Dunarii (ALDD), Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) si Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism (ANAT) au lansat, miercuri, programul "Litoralul pentru Toti", editia de toamna 2013, se arata intr-un comunicat al asociatiilor patronale remis Agerpres.

Pentru a veni in sprijinul turistilor, lansarea acestei editii beneficiaza de aceleasi tarife maximale din editia mai-iunie 2013, ceea ce inseamna ca aceste pachete pot avea si preturi inferioare acestor plafoane tarifare.

Tarifele maximale pentru un sejur 6 nopti/persoana ajung pana la 205 lei/persoana la hotelurile 1 stea fara mic dejun, 235 lei/persoana la hotelurile 2 stele fara mic dejun, 265 lei/persoana la hotelurile 3 stele fara mic dejun, 315 lei/persoana la hotelurile de 2 stele cu mic dejun, 425 lei/persoana la hotelurile de 3 stele cu mic dejun, 485 lei/persoana la hotelurile de 34 stele cu mic dejun cu mic dejun, 605 lei/persoana la hotelurile de 5 stele cu mic dejun.

Ca si la editia precedenta, turistii beneficiaza de o optiune suplimentara, varianta All Inclusive. Tarifele maximale pentru sejururi All Inclusive de 5 nopti/persoana ajung pana la 765 lei/persoana la hotelurile de 3 stele, 875 lei/persoana pentru hotelurile de 4 stele, 985 lei/persoana, pentru hotelurile de 5 stele. Tarifele indicate exprima o recomandare maximala, valoarea acestora fiind stabilita de fiecare prestator in parte.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 1606 ori