Grecia e in criza, turismul ei la fel - Vezi cat costa un sejur

Vineri, 22 Iulie 2011, ora 11:34
1838 citiri
Grecia e in criza, turismul ei la fel - Vezi cat costa un sejur

Grecia se afla acum la mana europenilor, din mai multe puncte de vedere. Pe de o parte, este vorba de planul de salvare al economiei tarii, pe care liderii europeni il pun de foare mult timp la cale, iar pe de alta parte este vorba de turistii europeni, pe care elenii ii asteapta in speranta ca veniturile generate de turism vor resuscita catusi de putin tara.

Tocmai de aceea, grecii au renuntat la preturile destul de piperate practicate la sejururi, pe care le aveau candva, asa ca hotelierii eleni vin cu oferte extrem de atractive.

Turistii romani care nu s-au lasat influentati de recentele proteste care au invaluit Grecia, pe fondul masurilor de austeritate luate, pot acum merge pe insulele elene in vacante de 8 zile pe care vor da intre 200 si 300 de euro.

Ziare.com a analizat pentru dumneavoastra cateva din ofertele agentiilor din Romania, pentru sejururile in Grecia, in luna august, postate pe infoturism.ro.

Un sejur de 8 zile in Insula Thassos si cazare la Hotel Angelika de 3 stele va costa 199 de euro, in primele trei saptamani din august, si 169 de euro la sfarsitul lunii. Pretul are micul dejun inclus si transportul cu avionul cu plecare din Bucuresti.

De asemenea, veti avea parte de un ghid turistic ce va insoti grupul. In ceea ce priveste hotelul Angelika, acesta este situat in centrul principalului oras al insulei Thassos, Limenas, la aproximativ 200 de metri de plaja. Camerele sunt dotate cu baie proprie cu dus, televizor, telefon, frigider, aer conditionat (inclus in pret), balcon.

O alta varianta pentru vacanta in Grecia este Insula Rhodos. Pentru cazarea la hotelul Achousa Aparthotel de 3 stele si transport cu avionul veti da 239 de euro. Atentie insa, in pret nu aveti inclus nici macar micul dejun, ceea ce inseamna ca trebuie sa va asiguati singuri mancarea.

Daca vreti sa mergeti in Insula Creta si sa stati, de asemenea, 8 zile, veti plati ceva mai mult: 249 de euro fara masa si 314 euro cu mic dejun inclus. Cazarea va fi asigurata la hotel Maistrali de 3 stele, care afla la doar 20 de metri de Stalis Bay si la 3 km de statiunile Hersonissos si Malia.

Citeste mai multe pe Ziare.com.

ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
ANPC, atac la site-urile de comert chinezesti, Temu si Shein
Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor (ANPC) deruleaza o actiune de verificare a site-urilor de cumparaturi si aplicatii chinezesti care functioneaza ca o piata online, Temu si...
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
#grecia, #vacanta grecia, #grecia turisti, #turisti , #Sejur