Daily Mail recomanda Poiana Brasov pentru schi, in aceasta iarna

Luni, 12 Octombrie 2009, ora 14:21
1753 citiri
Daily Mail recomanda Poiana Brasov pentru schi, in aceasta iarna

Poiana Brasov este cea mai indicata destinatie pentru turistii britanci interesati de schi in ceea ce priveste raportul calitate/pret, desi preturile au crescut fata de anul trecut, potrivit unui sondaj efectuat de Post Office, preluat de ziarul Daily Mail in editia electronica si citat de Mediafax.

 

Poiana Brasov ofera un pachet de servicii complet pentru schiori, din care fac parte servicii de inchiriere a echipamentului, permise pentru telescaun sau mese, la un pret estimat de 196,75 lire pe saptamana, potrivit studiului citat.

A doua locatie din topul destinatiilor de schi este statiunea Borovet, din Bulgaria, cu costuri de 250,87 de lire pe sejur pentru un schior, urmata de Muntii Tatra, din Slovacia, unde o saptamana de ski costa 264,97 lire.

La polul opus se plaseaza Banff, Canada, cu 426,09 lire pe sejur, si Verbier, din Elvetia, cu un pret de 422,21 lire pe saptamana.

Romania, Bulgaria si Slovacia sunt astfel destinatiile recomandate de Post Office si Daily Mail pentru turistii britanici interesati de schi in aceasta iarna, cu cele mai bune oferte in ceea ce priveste raportul calitate/pret.

Costurile estimate pentru un sejur la Poiana Brasov au crescut cu 4% fata de sondajul efectuat anul trecut, in timp ce o saptamana la Borovet costa cu 14% mai mult, iar preturile practicate in Muntii Tatra au urcat cu 20%, potrivit Daily Mail.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Gmail le permite utilizatorilor să gestioneze mai bine mail-urile primite
Gmail le permite utilizatorilor să gestioneze mai bine mail-urile primite
Google introduce o nouă funcționalitate în aplicația Gmail pentru a ajuta utilizatorii să gestioneze mai eficient abonamentele la newslettere. Într-un efort de a simplifica organizarea...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#brasov, #daily, #mail, #poiana, #schi , #Sejur