Cocor isi premiaza fanii de pe Facebook

Miercuri, 23 Februarie 2011, ora 11:57
2087 citiri
Cocor isi premiaza fanii de pe Facebook

Fanii paginii de Facebook Cocor Department Store vor beneficia de "10.000 de minute de relaxare". 

Cocor a lansat prima campania destinata fanilor de pe reteaua de socializare, care se va incheia pe 8 martie.

"De la sfarsitul anului trecut am investit in comunicarea prin intermediul canalelor social media, Cocor devenind unul dintre centrele comerciale cu cea mai mare interactivitate si cei mai multi fani pe Facebook.

La 10.000 de fani ne-am dorit sa cream un moment aniversar, dar in acelasi timp ne-am propus sa testam the Return On Investment care se poate obtine din acest tip de comunicare.

Prin acest concurs vrem sa vedem cat de activi sunt fanii din online in mediul offline, vis-a-vis de brandul Cocor", a declarat Dan Barbulescu, Presedintele Consiliului de Administratie al Cocor S.A.  

Campania se va desfasura sub forma unui concurs in care participarea fanilor se face in urma efectuarii de cumparaturi in magazinul Cocor.

Fanii care in perioada concursului sunt si cumparatori la Cocor au astfel posibilitatea de a castiga 10.0000 minute (un sejur de 7 zile) la Cocor Spa Hotel****, unul dintre cele mai mari si moderne centre SPA din Romania.

Castigatorul va primi si 1000 de secunde de faima pe fatada media Cocor Media Channel.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#cocor, #magazin cocor, #cocor department store, #fani facebook, #concurs magazin cocor , #Sejur