Statiunea Busteni: investitii de 10 mil lei pana in 2013

Luni, 03 Mai 2010, ora 11:49
2356 citiri
Statiunea Busteni: investitii de 10 mil lei pana in 2013

Statiunea Busteni si-a planificat investitii de peste 10 milioane lei, pentru perioada 2010-2013, in reabilitarea patrimoniului cultural din statiune, modernizarea infrastructurii, reabilitarea sistemelor de apa si canalizare si intr-un proiect de management al deseurilor.

"Pentru reabilitarea patrimoniului cultural din statiune, modernizarea infrastructurii si cresterea calitatii serviciilor turistice, ne propunem investitii de aproape 18 milioane lei, din fonduri structurale si din bugetul local.

Pentru investitii privind reabilitarea si modernizarea sistemelor de apa si canalizare, precum si pentru proiectul legat de managementul deseurilor, intentionam sa alocam 10,5 milioane euro, din fonduri europene", potrivit datelor transmise de Primaria Busteni, la solicitarea NewsIn.

De asemenea, pentru modernizarea domeniului schiabil Valea Alba-Kalinderu sunt planificate investitii de 24,2 milioane lei, iar pentru modernizarea drumului turistic DC 132 Busteni-Gura Diham vor fi alocate 2,5 milioane euro (bani de la Consiliul Judetean Prahova).

Totodata, autoritatile locale vor sa investeasca 4,2 milioane lei in modernizarea strazii Palanca (din bugetul local) si circa un milion lei in promovarea turismului sportiv si de aventura (din fonduri europene), potrivit datelor transmise de Primaria Busteni, la solicitarea Agentiei NewsIn.

 

3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
3 aspecte și bune practici de avut în vedere atunci când investești la bursă
Investițiile la bursă pot fi o modalitate eficientă de a-ți crește veniturile și de a-ți atinge obiectivele financiare pe termen lung, însă este recomandat să ai în vedere câteva...
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
#busteni, #cultural, #investitii, #modernizari, #patrimoniul, #statiune , #Promovarea turismului