Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Salina Turda va fi inclusa in pachetele turistice pentru promovarea turismului din Romania

Salina Turda va fi inclusa in pachetele turistice pentru promovarea turismului din Romania


Salina Turda va fi inclusa in pachetele turistice cu care Romania se va prezenta la diverse expozitii, potrivit ministrului delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism, Maria Grapini.

Conform unui comunicat al Ministerului Economiei, Maria Grapini a efectuat saptamana trecuta o vizita la salina Turda, cel mai important obiectivul turistic din municipiu.

Tot saptamana trecuta, ministrul delegat a vizitat municipiul Mangalia pentru a vedea care este stadiul lucrarilor de pregatire a sezonului estival, desfasurate in statiuni.

De asemenea, la invitatia Consiliului Director al Clusterului Cluj IT, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri si Turism a participat la o sedinta de lucru in care, printre subiectele principale aduse in discutie s-au numarat: gasirea de modalitati prin care ministerul sa ofere sprijin in derularea activitatilor care au loc in cadrul clusterului, precum si identificarea de programe si masuri promovate de catre ministrul Maria Grapini, de care sa beneficieze si IMM-urile ce fac parte din Clusterul Cluj IT.

Tot la Cluj, Maria Grapini a participat la evenimentul "Raport asupra antreprenorului roman", unde a vorbit despre importanta afacerilor de familie in relansarea economiei locale. In cadrul conferintei si-a facut cunoscuta intentia de a face toate demersurile ca institutiile statului sa sustina capitalul autohton fara a se face insa o discriminare fata de companiile straine.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.

Sursa: Agerpres
Articol citit de 2206 ori