Mamaia, la fel de scumpa ca Singapore. Dubai, alternativa mai ieftina

Luni, 14 Iulie 2014, ora 10:30
2471 citiri
Mamaia, la fel de scumpa ca Singapore. Dubai, alternativa mai ieftina

Pretul mediu de cazare din statiunea Mamaia este, in aceasta luna, mai mare decat al multor destinatii populare la nivel mondial, conform trivago.

Potrivit indicelui preturilor realizat de cel mai mare motor de cautare de hoteluri din lume, statiunea Mamaia este cea mai scumpa destinatie din Romania pentru luna iulie. Aceasta inregistreaza un pret mediu de cazare de 590 RON/seara, care coincide cu cel din Singapore.

In plus, statiunea Mamaia ofera in aceasta luna preturi mai mari de cazare decat Dubai (493 RON/seara), aceeasi situatie inregistrandu-se si in urma cu un an.

Alte destinatii populare precum Miami (462 RON/seara), Hong Kong (537 RON/seara), Melbourne (537 RON/seara) si Oslo (568 RON/seara) se afla in aceeasi categorie, ce ofera preturi de cazare mai scazute decat cea mai scumpa destinatie din Romania din luna iulie.

Mamaia, cea mai cautata destinatie din Romania

Luand in considerare cautarile romanilor din perioada 1 ianuarie - 15 iunie 2014, statiunea Mamaia a fost cea mai cautata destinatie din Romania cu un procent de 37%. Aceasta este urmata de Bucuresti (13%), Sibiu (6,5%) si Cluj Napoca (5,5%).

In ceea ce priveste interesul strainilor fata de destinatiile din Romania, nemtii si italienii sunt cei care inregistreaza cel mai ridicat nivel, cu un procent de cautare de 23,6%, respectiv 13,48%.

Indicele preturilor hoteliere www.trivago.ro arata pretul mediu pe noapte al unei camere duble standard, pentru cele mai populare destinatii din Europa de pe trivago. Pentru realizarea acestor statistici, sunt folosite peste doua milioane de cautari de hoteluri pe zi la nivel mondial, generate de toate cele 45 de platforme internationale de pe trivago.

Trivago este cel mai mare motor de cautare de hoteluri din lume, ce compara preturile pentru mai mult de 700.000 de hoteluri de la peste 200 de site-uri de rezervari din intreaga lume. Compania trivago a fost fondata in 2005 in Dusseldorf, Germania si in prezent actioneaza pe 45 de platforme internationale in 28 de limbi.

Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Un nou scandal pentru Guvern. Damen a dat in judecata Romania la o curte internationala de arbitraj
Premierul Marcel Ciolacu confirma faptul ca olandezii de la Damen au dat in judecata Romania, aratandu-se in acelasi timp optimist in ceea ce priveste rezolvarea pe cale amiabila a disputelor...
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
#preturi Mamaia, #preturi Singapore, #preturi Dubai, #vacanta Mamaia , #Pret cazare