Vacanta in capitalele europene. Nu pierde ofertele de toamna!

Miercuri, 21 Septembrie 2011, ora 14:08
2218 citiri
Vacanta in capitalele europene. Nu pierde ofertele de toamna!

Chiar daca vara a trecut, iti poti lua un concediu in care sa vizitezi capitalele europene. Viena este mai frumoasa toamna, Roma nu este atat de aglomerata ca in timpul sezonului cald, iar Parisul devine chiar si mai romantic. In plus, preturile propuse de agentii, pentru aceasta toamna, sunt extrem de tentante.

Vara este, in mod traditional, sezonul optim pentru vizitarea unei capitale europene, dar acest lucru inseamna, de asemenea, si multa aglomeratie, timp pierdut la cozile interminabile de la principalele obiective turistice si „lupta” cu gradele in plus.

Pe de alta parte, niciunul dintre aceste dezvantaje nu mai exista, in timpul unui concediu planificat intr-o luna de toamna.

Daca nu ai apucat sa pleci, pana acum, in vacanta, ai putea incerca un sejur de sapte zile, la sfarsitul lunii septembrie. Preturile pentru Viena incep de la 299 de euro, pentru Roma de la 215 de euro, iar pentru Paris de la 269 de euro.

Cel mai ieftin pachet turistic, pentru Viena, incepe de la 299 de euro, conform datelor infoturism, dar presupune transportul cu autocarul, pe ruta Bucuresti-Sibiu-Sebes-Deva-Arad. Oferta este valabila pentru cinci nopti de cazare cu mic dejun inclus.

Daca vrei un pachet in care sa fie inclus si transportul, vei plati minim 615 euro. In oferta sunt incluse cinci nopti de cazare, la un hotel de patru stele, cu mic dejun, biletele de avion, pentru ruta Bucuresti-Viena-Bucuresti, transferul de la aeroport la hotel si retur, asigurarea medicala, serviciile reprezentantilor agentiei pe perioada sejurului si cardul Viena, valabil pentru 72 de ore.

Trebuie sa stii ca patru nopti le vei petrece in Viena si una in Pandorf.

La Roma poti sta 6 zile, pentru minim 215 euro, la un hotel de trei stele. Hotelul propus in oferta se afla in apropiere de Vatican si de parcul Pineta Sacchetti.  Pretul este valabil pentru 5 nopti de cazare, cu mic dejun inclus si transport cu avionul.

Cea mai ieftina oferta pentru Paris incepe de la 269 de euro. Pentru acelasi numar de nopti si pentru aceleasi conditii vei plati, la un hotel de doua stele 269 de euro, in timp ce pentru un hotel de trei stele  preturile incep de 359 de euro.

In cazul in care nu te deranjeaza vremea mohorata din capitala Marii Britanii, poti petrece un sejur de sase zile, cu preturi de la 269 de euro.

Pretul unei vacante de 6 zile in Londra variaza intre 269 si 365 de euro. 

Pentru prima suma vei beneficia de 5 nopti de cazare, cu mic dejun inclus, la un hotel de 2 stele si transport cu avionul.

A doua oferta este valabila pentru un hotel de trei stele, aflat in centrul zonei  Dockland, la distanta mica fata de aeroport, de Canary Wharf si de Turnul Londrei.

In tarif sunt incluse biletele de avion, pentru zborul Bacau – London Luton – Bacau, taxele de aeroport, un bagaj de mana si mic dejun. In plus, vei plati 30 de lei pentru asigurarea medicala si 43 de euro pentru bagajul la cala.

La polul opus, o vacanta in Nicosia, capitala Ciprului, te va costa cel putin 199 de euro, dar pentru o vacanta mai scurta, de 4 zile, potrivit datelor furnizate de infoturism.ro.

In capitala Ciprului poti sta la un hotel clasificat la patru stele, aflat la doar 45 de minute de aeroport, chiar in centrul orasului.

Camerele au dotari moderne, iar pachetul oferit include si servicii de masa in regim demipensiune. Va trebui sa platesti in plus pentru transport si pentru asigurarile medicale.

Toate preturile prezentate mai sus sunt valabile pentru o singura persoana.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#hotel, #oferte vacanta, #pachet turistic, #turisti, #vacanta , #Pachete turistice