Vacanta de sfarsit de sezon, in Turcia - Cati bani scoti din buzunar

Miercuri, 24 August 2011, ora 08:01
1824 citiri
Vacanta de sfarsit de sezon, in Turcia - Cati bani scoti din buzunar

Turcia este una dintre destinatiile de vacanta preferate de romanii dornici sa cunoasca culturi noi. Pe langa peisajele de vis, Turcia vine si cu preturi accesibile, care contrabalanseaza ofertele de vacanta pentru tari precum Bulgaria, Grecia si chiar Romania.

Daca nu ati reusit sa mergeti in vacanta inca, in aceasta vara, ofertele pentru luna septembrie sunt din abundenta, din partea agentiilor de turism. Ziare.com a analizat o parte dintre aceste oferte, prezentate pe infoturism.ro.

De exemplu, un sejur in Alanya, cazare la hotel Bariscan de trei stele, timp de 7 zile, va costa 245 de euro, in primele trei saptamani din septembrie, si 195 de euro in ultima saptamana. Vacanta este in regim cu all inclusive, iar transportul se face cu avionul. La pretul intial trebuie sa mai adaugati inca 95 euro/persoana, reprezentand taxa de aeroport.

Hotelul Bariscan este situat in Mahmutlar, Alanya, la 130 km de aeroportul din Antalya, are 65 de camere toate dotate cu dus sau cada, aer conditionat, telefon, seif si vedere la piscine. De asemenea, aveti plaja private la 100 metri distanta, sezlonguri, restaurant inchis si in aer liber, piscine, piscine pentru copii, teren joaca pentru copii, bar la piscine, internet cafe si diverse jocuri.

O alta destinatie avantajosa pentru Turcia este Kusadasi. Daca va veti caza timp de 8 zile la hotel Grand Nett Beach de 2 stele veti plati 271 euro. Demipensiunea si transportul cu avionul sunt incluse in pret.

Hotelul este situat langa centrul orasului Kusadasi, aproape de plaja si la 70 km de aeroportul Izmir, are doua restaurante, unul interior si unul exterior, ambele cu o capacitate de 75 de persoane, bar la piscina, bar la terasa, salon tv, spalatorie, seif la receptie. Camerele sunt dotate cu telefon, uscator de par, TV, baie cu dus, balcon, aer conditionat individual, room service 24 h.

Citeste mai multe pe Ziare.com.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Motivul pentru ca unii utilizatori vor evita achiziționarea noului Huawei Pura 70
Săptămâna trecută, Huawei a lansat seria Pura 70, care a înregistrat vânzări impresionante pe piața din China. Cu toate acestea, perspectivele pentru piețele occidentale sunt mai...
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
6 gadgeturi care facilitează succesul într-o întâlnire de business
Diversitatea informațiilor și situațiile complexe fac ca unele întâlniri de afaceri să fie solicitante. Lucrurile se pot complica, iar tu ești mai puțin concentrat pe rezultatul final. De...
#vacanta, #turisti, #oferte vacanta, #pachet turistic , #Pachete turistice