Te ispiteste o vacanta pe mare? Vezi cat mai costa o croaziera

Luni, 22 August 2011, ora 17:21
2934 citiri
Te ispiteste o vacanta pe mare? Vezi cat mai costa o croaziera

In cazul in care ti-ar placea sa iti petreci o vacanta pe mare, cu un vas dotat cu tot confortul necesar si sa vizitezi mai multe orase din Europa, trebuie sa afli ca de doi ani de zile croazierele nu mai reprezinta un lux si ca pretul pachetelor turistice este unul foarte avantajos. In ceea ce priveste destinatia preferata de romani, Mediterana ramane la loc de cinste.

O croaziera de 7 nopti, in Caraibele de Vest, cu Vasul Norwegian Spirit, costa 389 de euro, de persoana.

Vasul este unul modern, cu cabine prevazute cu toate facilitatile necesare unui sejur confortabil. Norwegian Spirit are o gama impresionanta de locatii de divertisment, inclusiv un teatru de 1.000 de locuri, o discoteca, un cinematograf, cateva baruri, saloane si un casino de talie mondiala. Vasul mai are sali de intalniri, punti de sport si un centru roman de fitness si spa.

In cazul in care vrei sa te cazezi intr-o cabina interioara, vei plati 389 de euro. Pentru o cabina exterioara, cu vedere la mare, vei plati in plus 20 de euro.

Tariful include sapte nopti de cazare, in cabina dubla, cu pensiune completa, inclusiv gustari, acces la toate facilitatile navei, de la piscina, terenuri de sport, centru de fitness, teatru, biblioteca si discoteca. De asemenea, in tarif sunt incluse si taxele si serviciile portuare.

Pe de alta parte, tarifele nu includ transportul din tara, catre locul de imbarcare si retur, transferul de la aeroport la portul de imbarcare, toate bauturile, asigurarea medicala si taxa pentru serviciile la bord, de 7 euro, pentru o persoana, pe zi. Excursiile optionale se platesc separat.

Itinerariul cuprinde New Orleans, Costa Maya, din Mexico, Roatan din Honduras, Belize City, Cozumel si intoarcerea la New Orleans.

Data plecarii, potrivit Perfect Tour, este 4 septembrie.

Pe de alta parte, daca te-ar tenta, mai degraba, o croaziera in Tarile Nordice, trebuie sa scoti din buzunar 749 de euro, pentru o persoana. Croaziera dureaza sapte nopti si trece prin Copenhaga, Flam, Hellesylt, Stavanger si Oslo, patru orase norvegiene si prin capitala Germaniei.

Tarifele variaza, in functie de tipul de cabina pe care il preferi. Pentru o cabina interioara vei plati 749 de euro, in timp ce pentru o cabina exterioara vei achita 899 de euro. Cea mai scumpa este cabina cu balcon, pentru care va trebui sa scoti din buzunar 1079 de euro.

In tarif sunt incluse cele sapte nopti  de cazare, pensiune completa, acces la facilitatile navei (piscina, teren de sport, centru de fitness, teatru si biblioteca), participare la toate activitatile zilnice (jocuri, cursuri de dans, petreceri tematice, turnee, karaoke si cautari de comori), precum si taxele portuare.

Pe de alta parte, in acest pret nu sunt incluse nici transportul din tara catre locul de imbarcare si retur si nici transferul de la aeroport pana la portul de imbarcare. Pentru toate bauturile pe care le vei consuma, fie ca sunt alcoolice sau nu va trebui  sa platesti in plus. Acelasi lucru se intampla si pentru excursiile la tarm.

Vasul pe care te vei plimba se numeste Costa Atlantica.

O croaziera pe Marea Mediterana te va costa cel putin 245 de euro. Cu aceasta suma ai ocazia sa vizitezi Civitavecchia, din Roma, Napoli, la Goulette, din Tunis, Barcelona, Villefranche, din Monaco si Livorno, din Florenta.

Serviciile de masa incluse in pachet sunt de tip all inclusive, iar nava care te va plimba se numeste Pullmantur Sovereign.

Mai ieftine sunt mini-croazierele. Acestea dureaza 3 sau 5 nopti si costa 199 de euro, de persoana Ai putea sa vizitezi Italia, Malta si Franta, pe

Vasul Costa Atlantica, in perioada 14 septembrie – 19 septembrie sau ai putea te plimbi pe ruta Italia-Spania-Franta, cu vasul Costa Mediterranea sau ca vasul Costa Deliziosa.

O croaziera in Mediterana de Vest, cu una dintre ambarcatiunile  companiei  MSC Cruises te va costa minim 400 de euro, dar vei sta pe mare 8 zile.

Imbarcarea se face din Genoa si vei mai putea vedea Napoli, Palermo, La Goulette, din Tunisia, Palma de Mallorca si Barcelona din Spania si Marsilia, din Franta. Pachetul este oferit de Office Travel & Croaziere.net, iar in pret sunt incluse mesele, dar fara bauturi, taxele portuare si accesul la toate facilitatile vasului.

Va trebui sa platesti in plus pentru serviciile de SPA si pentru toate bauturile pe care le consumi, indiferent ca sunt racoritoare sau alcoolice.

Daca vrei o croaziera mai exotica, ai putea cumpara un pachet oferit de AIS Travel. Imbarcarea se face din portul senegalez Dakar, iar croaziera dureaza 8 zile conform datelor postate pe infoturism.

Sub denumirea de „Raurile Africii de Vest”, croaziera iti ofera ocazia sa vizitezi Djiffere-Banjul, Rezervatia Abuko, Tenbada, raul Gambia, Jangjanbureh-Kaur si Banjul.  Pretul incepe de la 1251 de euro, pentru o cabina interioara si poate ajunge pana la 1791 de euro, pentru o cabina exterioara, dotata cu balcon.

Serviile de masa incluse in tarif presupun doar micul dejun, tip bufet american, si o masa principala.

In schimb, in pretul pachetului este inclusa o cina speciala, o noapte greceasca si utilizarea echipamentului de pescuit si de snorkeling.

In tarif nu sunt incluse excursiile pe tarm, bacsisul si bauturile, cu exceptia cafelei, a ceaiului si a apei minerale, care sunt oferite gratuit, pe parcusul intregii zile.

ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
ÎCCJ, decizie care vizează mii de șoferi: Norma juridică privind despăgubirile prin RCA este clară
Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ÎCCJ) a decis că norma juridică privind valoarea reparaţiei şi implicit a despăgubirilor prin asigurarea de răspundere civilă auto (RCA) este este...
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Care vor fi primele telefoane echipate cu noul procesor Snapdragon 8 Gen 4
Yogesh Brar a anunțat recent pe platforma X (fosta Twitter) că primele dispozitive echipate cu noua generație de procesor Snapdragon 8 Gen 4 vor fi lansate în octombrie 2024, iar detaliile...
#vacanta mare, #croaziera, #turisti vacanta , #Pachete turistice