Locuri libere pentru Revelion, in Sinaia, de la 1.500 lei/persoana

Miercuri, 23 Decembrie 2009, ora 09:33
2762 citiri
Locuri libere pentru Revelion, in Sinaia, de la 1.500 lei/persoana

Hotelurile si pensiunile din statiunile de pe Valea Prahovei mai au inca locuri libere pentru Revelion, cu mai putin de zece zile inaintea noptii dintre ani, aceasta fiind o premiera, in conditiile in care de multi ani locurile pentru Revelion se rezervau cu mai multe luni inainte.

Conform reprezentantilor Centrului de Informare Turistica de la Sinaia, din totalul de 10.000 de locuri de cazare omologate in aceasta statiune mai sunt libere aproximativ cinci la suta, noteaza Mediafax.

Aceasta este o premiera pentru hotelierii din Sinaia, obisnuiti ca in ultimii ani sa incaseze cu multe luni inainte avansul pentru pachetul turistic de Revelion.

Daca in ultimii ani toate locurile de cazare din Sinaia erau ocupate inca din luna septembrie , cel tarziu octombrie si daca unii turisti preferau sa plateasca avansul pentru Revelion inca de la inceputul anului, in 2009 situatia este cu totul alta.

Chiar daca preturile de anul acesta sunt si cu 30 - 45 la suta mai mici decat cele practicate anul trecut, turistii care vor sa-si petreaca revelionul la munte nu mai sunt atat de multi.

La Sinaia, mai sunt de vanzare pachete turistice care includ patru nopti de cazare, mic dejun, cina festiva pe 31 decembrie si 1 ianuarie, program artistic, piscina, parcare si taxe locale la pretul de 1.499 de persoana.

Cele mai cautate la Sinaia au fost vilele, care sunt ocupate in totalitate si care sunt si cele mai ieftine.

La Busteni, anul acesta turistii au preferat pentru Revelion pensiunile. In aceasta statiune toate locurile de cazare in pensiuni au fost deja rezervate pentru Revelion, in hoteluri gradul de ocupare fiind de aproximativ 80 la suta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
O nouă vamă cu Ungaria: Unde ar putea fi făcut punctul de trecere a frontierei spre țara vecină
Guvernanții lansează în consultare publică un proiect de hotărâre care vizează deschiderea unui nou punct de trecere a frontierei, la Beba Veche, în județul Timiș. Trecerea în Ungaria...
Euro 2024: echipe, grupe, stadioane - fotbal la superlativ!
Euro 2024: echipe, grupe, stadioane - fotbal la superlativ!
Cel mai important eveniment fotbalistic al anului este Campionatului European, mult așteptatul Euro 2024. Între 14 iunie și 14 iulie, Germania este gazdă pentru cele 24 de reprezentative...
#revelion, #sinaia, #valea, #prahovei , #Pachete turistice