Hotelierii: Vor fi mai putini turisti pe Valea Prahovei de 1 Mai

Joi, 22 Aprilie 2010, ora 12:18
1642 citiri
Hotelierii: Vor fi mai putini turisti pe Valea Prahovei de 1 Mai

Hotelierii de pe Valea Prahovei au oferte turistice speciale pentru week-end-ul de 1 Mai, care includ o noapte de cazare gratuita sau masa festiva, insa desi preturile sunt aceleasi ca si anul trecut proprietarii unitatilor de cazare spun ca nu se asteapta la un grad de ocupare mai mare de 60%, precizeaza Mediafax.

Hotelierii si proprietarii de vile si pensiuni din statiunile prahovene au scos la vanzare oferte speciale pentru week-end-ul de 1 Mai.

Potrivit lui Paul Popa, de la Centrul de Informare Turistica de la Sinaia, multe hoteluri au oferte care includ trei nopti de cazare, insa turistii platesc doar pentru doua nopti de cazare, preturile variind, in functie de conditii, intre 250 si 380 de lei de persoana pentru pachetul turistic.

Oferta include mic dejun si masa festiva de 1 Mai.

Paul Popa a declarat, joi, ca multi dintre hotelieri se asteapta ca gradul de ocupare a locurilor de cazare sa nu depaseasca 60 la suta, avand in vedere faptul ca 1 Mai este in zi de week-end, iar in aceste conditii turistii nu vor beneficia de o zi libera in plus.

"Multi vor prefera, probabil, sa mearga la iarba verde, la gratar, fara sa plateasca si cazare" a spus reprezentantul Centrului de Informare Turistica de la Sinaia.

Si hotelierii din Busteni au oferte speciale pentru week-end-ul de 1 Mai.

Dinu Vlad, purtator de cuvant al Primariei Sinaia, a declarat ca cea mai scumpa oferta pentru aceasta perioada, de 700 de lei de persoana pentru trei nopti de cazare cu mic dejun si cina festiva incluse, este intr-un hotel de trei stele, iar cea mai ieftina este intr-o pensiune de trei margarete, unde pentru o noapte de cazare turistii platesc 80 de lei, fara a beneficia si de alte servicii in afara de cazare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Audio Magic Eraser, unealta care le permite utilizatorilor să elimine zgomotele nedorite din filmări
Google a lansat recent o caracteristică revoluționară numită Audio Magic Eraser, disponibilă exclusiv pe noile modele de smartphone-uri Pixel 8 și Pixel 8 Pro. Funcția este proiectată să...
”România nu este oaia neagră a Europei”. Un fost ministru de Finanțe descrie poziția țării noastre în relație cu marile deficite globale VIDEO
Discuțiile despre deficitul bugetar ridicat și procedura de deficit excesiv în care se află țara noastră încă din 2019 a acaparat dialogul public, dar prea puțin ne aplecăm asupra...
#turisti cazare valea prahovei preturi 1 mai , #Pachete turistice