Circa 50.000 de turisti sunt asteptati pe litoral de Paste si 1 Mai

Luni, 31 Martie 2014, ora 16:58
1676 citiri
Circa 50.000 de turisti sunt asteptati pe litoral de Paste si 1 Mai

Zeci de mii de turisti asteptati sa petreaca minivacanta de Paste si 1 Mai pe litoralul romanesc, preturile variind pentru o persoana de la 50 de lei pe noapte, la un hotel de doua stele, la peste 400 de lei pe noapte la o unitate de patru stele din statiunea Mamaia, preturile fiind mai mici la unitatile din sudul litoralului.

Reprezentanti ai Asociatiei Litoral - Delta Dunarii (ALDD) au declarat luni ca tarifele practicate sunt aproximativ la fel ca cele din 2013.

Potrivit ALDD, pentru minivacanta de Paste, in statiunea Mamaia, un turist trebuie sa plateasca 50 de lei pe noapte, fara mic dejun, la un hotel de doua stele, 88 de lei la o unitate de doua stele - cu mic dejun inclus si pentru minimum doua nopti, cel mai mare pret (448 de lei pe noapte) fiind la un hotel de patru stele - cu mic dejun, pranz, cina, gustari,acces SPA (piscina, sauna, jacuzzi, fitness, dus emotional, dus cervical, tratamente de infrumusetare si masaj), precum si excursie la cetatile Enisala si Histria, divertisment si animatie pentru copii.

In statiunea Eforie, preturile variaza de la 60 de lei pe noapte de persoana la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus, cel putin doua nopti de cazare, pana la 328 de lei la un hotel de patru stele, cu cina in doua zile si pranz festiv in prima zi de Paste, intampinare cu pasca, cozonac si oua rosii dupa slujba de inviere, acces gratuit la piscina interioara, fitness, sauna si jacuzzi.

In statiunea Venus, la un hotel de trei stele turistul trebuie sa achite 88 de lei pe noapte, cu mic dejun, minimum trei nopti de cazare si 230 de lei pe noapte la un hotel de cinci stele - minimum trei nopti de cazare. Oferta include pranz traditional de Paste, seara cu foc de tabara, berbecut la protap si degustare de vinuri si, printre altele, plimbari cu trasura si echitatie la Herghelia Mangalia.

De 1 Mai, ofertele hotelierilor din statiunea Mamaia variaza pentru o persoana intre 56 de lei pe noapte la o unitate de doua stele, la 105 lei pe noapte, cu mic dejun si minimum trei nopti de cazare, la un hotel de patru stele.

In statiunile din sudul litoralului, tarifele variaza de la 35 de lei pe noapte, la 47 de lei pe noapte, fara mic dejun, la hoteluri de trei si, respectiv, patru stele din statiunea Eforie.

La un hotel de doua stele din statiunile Neptun si Olimp, turistul trebuie sa plateasca 30 de lei pe noapte pentru minimum patru nopti de cazare, fara mic dejun, pana la 50 de lei pe noapte, cu mic dejun, la un hotel de trei stele.

In statiunea Venus, petrecerea minivacantei de 1 Mai costa o persoana 230 de lei pe noapte la o unitate de cinci stele, in regim de demipensiune, iar la Mangalia, un turist care se cazeaza minimum patru nopti la un hotel de trei stele trebuie sa plateasca 89 de lei pe noapte, cu mic dejun inclus.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#minivacanta Paste, #turisti romani, #turisti litoral romanesc, #oferte hotelieri Paste , #Pachete turistice