Vacanta de 1 Mai: Preturile de pe litoralul romanesc

Luni, 23 Aprilie 2012, ora 08:31
2582 citiri
Vacanta de 1 Mai: Preturile de pe litoralul romanesc

Peste 25.000 de turisti romani vor merge pe litoral in minivacanta de 1 Mai, numar apropiat de cel inregistrat anul trecut, a declarat intr-o conferinta de presa, presedintele Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT), Corina Martin.

"Vom avea un numar nesemnificativ de turisti straini pe litoral in aceasta perioada, pentru ca 1 Mai nu se promoveaza in strainatate", a spus Martin.

Potrivit oficialului, sejurul mediu va fi de trei nopti, iar tariful de 60-70 de lei pe noapte, la un hotel de trei stele, cu mic dejun inclus.

Cele mai cautate statiuni vor fi Mamaia, Eforie Nord, Neptun si Vama Veche.

Vama Veche

In Vama Veche un sejur de trei nopti la hotelul Golden Sea Vama Veche, incadrat la doua stele, intr-o camera dubla, costa intre 330 si 420 de lei. Preturile includ trei nopti de cazare pentru doua persoane.

In aceeasi statiune, un sejur de patru nopti la un hotelul de patru stele Jakuzzi costa 450 de lei de persoana. In pret este inclusa cazarea si demipensiune, mese servite in regim de bufet suedez.

La Vila Albatros, tot din Vama Veche, sejurul de trei nopti costa intre 400 si 580 de lei. In schimb, daca alegeti sa va prelungiti sejurul la patru nopti, a cincea noapte de cazare va fi gratis. O astfel de vacanta va costa intre 450 si 700 de lei de persoana.

Mamaia

In statiunea Mamaia, patru nopti de cazare in perioada 28 aprilie - 2 mai la Vila Montana costa 360 lei camera. Toate camerele sunt dotate cu aer conditionat, bai proprii, TV si minibar.

O noapte de cazare la vila Isidora, care are trei stele, costa 200 de lei. Pentru doua nopti va trebui sa scoateti din buzunar 350 de lei, iar pentru trei nopti plus una gratis pretul este de 500 de lei. Printre facilitatile unitatii de cazare se numara Internetul prin cablu, parcare, gradina, curte, restaurant. Camerele dispun de frigider in camera, baie cu cada, balcon, incalzire centrala, aer conditionat,TV.

Eforie Nord

La hotelul Grand din Eforie Nord, incadrat cu trei stele, pentru patru nopti de cazare in camera dubla matrimoniala sau twin tariful este de 480 lei de persoana. In pret este inclusa masa in regim de demipensiune, clientii putand opta pentru mic dejun si pranz sau cina. La acestea se adauga accesul gratuit zilnic la Centrul Wellness & Spa Grand pentru toata perioada: piscina interioara, jacuzzi, sauna si fitness.

In aceeasi statiune, la Pensiunea Donely sase zile de cazare cu pensiune completa costa 550 lei de persoana. Turistii au la dispozitie facilitati ca Internet wireless, sala de fitness, parcare, gradina, curte, terasa, gratar, loc amenajat de joaca, bar, restaurant.

Neptun

In statiunea Neptun pentru cinci nopti de cazare la Vila 8 va trebui sa pregatiti 1.400 de lei + 9% tva. Unitatea de cazare incadrata la patru stele este situata pe faleza statiunii, la cativa metri de plaja.

Clientii pot folosi curtea interioara a vilei de 1.400 de mp, complet gazonata. In plus, la parterul vilei exista un sistem video intern si un monitor cu prognoza meteo si imagini live ale plajei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
Prețuri imense la Mamaia Nord și la Poiana Brașov. Cât a ajuns să coste o noapte de cazare pentru minivacanța de 1 Mai și Paște
România continuă să fie pe primul loc în UE când vine vorba despre inflație. Un bun exemplu în acest sens reprezintă tarifele din stațiuni, stabilite de hotelieri. Față de anul trecut,...
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Cu 218 kilometri pe oră pe DN 55. Șoferul vitezoman a rămas 3 luni fără permis
Dolj: Şofer înregistrat de radar în timp ce conducea cu viteza de 218 kilometri pe oră pe DN 55 Un şofer din Craiova a rămas fără permisul de conducere pentru 120 de zile după ce a fost...
#vacanta mare mai, #pret cazare vacanta mare, #cazare minivacanta mai, #pret pensiune vacanta mare , #Oferte turism