Romanii au inceput deja sa-si rezerve vacante pentru 2015 pe litoral

Luni, 29 Septembrie 2014, ora 08:40
1728 citiri
Romanii au inceput deja sa-si rezerve vacante pentru 2015 pe litoral

Agentiile de turism si hotelurile din Romania au lansat inca din luna septembrie oferte cu reduceri de pana la 50% pentru vacantele de anul viitor pe litoral, prin programul "Inscrieri Ultra-Timpurii", a anuntat duminica intr-un comunicat agentia Bibi Touring, specializata in turismul intern.

Potrivit agentiei, primele sejururi pentru anul viitor pe litoral au fost deja rezervate. Pentru a beneficia de reducerile de pana la 50%, turistii trebuie sa-si rezerve vacanta pana la finele anului.

Potrivit Bibi Touring, trei din zece romani au cumparat, pentru sezonul recent incheiat, un bilet de vacanta cu reducere pe litoralul romanesc prin programul "Inscrieri Timpurii"

"Lansarea campaniei de Inscrieri Ultra-Timpurii pentru viitorul sezon estival, acum in septembrie, reprezinta o premiera pentru piata romaneasca. Si daca in 2005, cand abia aparuse conceptul de Inscrieri Timpurii, primele oferte se lansau in februarie pentru vara acelui an, astazi practic suntem in situatia de a trece dintr-un sezon in altul fara pauza", a declarat in comunicat Adrian Voican, directorul general al agentiei Bibi Touring.

Acesta a adaugat ca evolutia pietei din ultimii ani confirma tendinta de crestere a increderii turistilor romani pentru vacantele petrecute in tara.

"Exista premise ca aceasta crestere sa fie consolidata si in sezonul urmator prin aplicarea noii legi a voucherelor de vacanta incepand cu 1 ianuarie 2015", a mai spus Voican.

Cu toate acestea, reprezentantii patronatelor din turism nu stiu cu exactitate cate persoane si-au petrecut vacanta in acest an pe litoralul romanesc, cifrele variind intre 800.000 si 1,5 milioane de persoane. In aceste conditii este greu de stabilit daca acele cresteri ale numarului de turisti anuntate in ultimii ani pe litoral sunt reale sau nu.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
Hackerii din gruparea Sandworm, legată de spionajul rus, sunt pe cale să devină o amenințare la nivel mondial
O filială a gigantului american Google, Mandiant, avertizează joi, 18 aprilie, într-un raport, cu privire la activităţi ale unei grupări de hackeri cu legături cu spionajul rus, Sandworm,...
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare a imaginilor: JPEGli
Google a introdus o nouă tehnologie de comprimare pentru imagini, denumită JPEGli, care promite să revoluționeze modul în care fotografiile sunt afișate și gestionate pe internet....
#romania turism, #vacante romania, #oferte turism , #Oferte turism