Stii unde pleci de Revelion? Vezi ofertele last minute ale agentiilor

Luni, 12 Decembrie 2011, ora 18:05
4605 citiri
Stii unde pleci de Revelion? Vezi ofertele last minute ale agentiilor

Daca nu te-ai decis unde sa petreci sarbatorile in acest an si nu ai facut rezervare din timp, mai ai la dispozitie ofertele last minute. Agentiile de turism au venit cu propuneri de vacanta in intampinarea celor care au uitat sa-si planifice concediul.

"Singurele oferte care au mai ramas de Craciun se pot gasi in zone precum Calimanesti, Caciulata, Covasna. Daca esti un adept al turismului rural, poti opta pentru pachete de Craciun la 300-400 de lei/persoana timp de 3 nopti, iar de Revelion poti alege un hotel de 3* intr-o statiune de munte. De exemplu, un pachet de 3 nopti in Campulung Moldovenesc costa 750 de lei/persoana, cu cina festiva inclusa in pret", a declarat pentru Business 24 consultantul pe turism, Traian Badulescu.

Cei care adora Revelionul la munte, dar nu au avut timp sa-si faca rezervare, mai pot opta pentru un pachet la Busteni, Predeal sau Sinaia. Preturile pornesc de la 1.300 de lei/persoana si includ 4 nopti de cazare cu mic dejun, masa festiva si brunch.

Cea mai ieftina oferta de Revelion o poti gasi in zona Bran, la Vila Bogdan, care ofera 3 zile de distractie la pretul de 695 de lei/persoana, in regim all inclusive.

Pentru cei care isi doresc un Revelion mai ieftin, Bulgaria vine cu oferte convenabile, in timp ce in Austria locurile sunt aproape epuizate.

"In cazul in care esti in cautarea unei destinatii de lux, poti opta pentru Laponia, sau city-break-uri in orasele europene", spune Badulescu.

Ultimele trenduri arata ca Valea Prahovei, Poiana Brasov, Predeal si Bran Moeciu au fost preferatele romanilor pe turism intern.

Potrivit expertului in turism, in strainatate Austria este prima destinatie de ski in preferintele romanilor, iar in ceea ce priveste Revelionul in orasele europene, cele mai cerute oferte au fost in Viena, Paris si Praga. De asemenea, consultantul spune ca anul acesta s-a observat o cerere mare pentru orase ca Amsterdam, Londra si Istambul.

Cei care adora ski-ul mai pot opta pentru un pachet de 7 nopti in Austria, in zona Landeck, in regim de demipensiune la pretul de 395 de euro/persoana prin agentia Paralela45. Oferta include spa cu sauna finlandeza, baie de aburi si, contra cost, biliard, darts, fotbal de masa si bowling. In acest pachet cina de Revelion este inclusa.

Revelion in Rusia...

Daca vrei sa simti o iarna friguroasa, dar inedita, alege un revelion rusesc la Sankt Petersburg.

La agentia Europa Travel poti gasi pachete de Craciun, pornind de la 785 de euro pentru sase nopti cazare, cu mic dejun inclus, cina festiva de Revelion, croaziera pe raul Neva, vizita la fortareata Petru si Pavel si transport cu avionul. Taxele de aeroport de 110 euro/persoana nu sunt incluse in pret.

Odata ajuns in Sankt Petersburg, poti opta pentru o excursie la marile catedrale: Catedrala Invierii lui Hristos, cunoscuta si sub numele de Savior of the Blood si Catedrala Sf. Isaac, a carei cupola este acoperita cu 100 kg de aur pur, fiind considerata a treia mare catedrala ca dimensiune din lume.

De asemenea, ai ocazia sa vizitezi si orasul Puskin, unde poti merge la Palatul Ecaterinei, poti vizita inclusiv Camera de Chihlimbar si parcul palatului.

Excursiile sunt optionale, iar biletele de intrare pornesc de la 60 de euro/persoana.

Mai mult, ghidul te va purta intr-o vizita la Muzeul Rusiei, situat in fostul Palat Mihail, faimos pentru interioarele lui opulente, numit astfel dupa primul lui ocupant, Marele Duce Mihail Pavlovici.

Dupa amiaza, te poti bucura de o plimbare cu insotitorul de grup prin centrul istoric al orasului, primul loc din patrimoniul rusesc inscris pe lista UNESCO si prin Piata Palatului pentru a putea admira de aproape Coloana Alexandru, realizata dintr-o singura bucata de granit rosu, statuia circulara a Ecaterinei cea mare si multe alte monumente cultural-istorice.

"Turistii mai pot gasi oferte in destinatii calde ca Dubai sau Republica Dominicana pentru cei cu bani mai multi", spune Badulescu.

In Dubai, Paralela 45 are o oferta de 7 nopti cazare la pretul de 985 de euro, fara cina de revelion, care costa suplimentar 125 de euro de persoana.

Pachetul include tur de oras cu ghid local la cele mai importante obiective turistice: Moscheea Jumeirah, muzeul din fortul Al Fahidi si Abu Dhabi.

Daca iti doresti o oferta mai ieftina in Dubai poti opta pentru un pachet oferit de agentia Europa Travel unde. cu doar 479 de euro. te poti caza la un hotel de 3* pentru 7 nopti cazare cu mic dejun inclus si masa festiva. Taxele de aeroport de 129 de euro/persoana nu sunt incluse in pachet.

In cazul in care esti adeptul luxului, agentia iti ofera 7 nopti cazare la hotelul Grosvenor House West Marina Beach de 5* la pretul de 2.150 de euro/persoana.

In Republica Dominicana, la agentia Paralela 45 poti gasi un pachet de 8 nopti cazare, in regim all inclusive in bungalow junior suite la hotel Bavaro Princess 5* la pretul de 1.975 de euro.

Hotelul este situat pe plaja Baro, una din cele mai faimoase din Caraibe.

Esti pasionat de safari? Chiar si aici te poti bucura de frumusetea naturala a Republicii Dominicane intr-un safari cu jeep-ul. Vei traversa culturi de trestie de zahar si te vei bucura de racoarea muntilor si de pitorescul satelor montane. Pranzul il vei servi in ritmuri de merengue la o ferma tipic dominicana.

O alta excursie de care te vei putea bucura in cazul in care optezi pentru acest pachet va fi capitala insulei, Santo Domingo, primul oras colonial din "lumea noua", cel mai vechi oras locuit de europeni.

Aici vei avea ocazia sa admiri Catedrala Santa Maria La Menor, care dateaza din anul 1540 sau casa familiei lui Cristofor Columb, Muzeul el Alcazar si Farul lui Columb.

"Oamenii de afaceri, cu bani, care adora luxul, pot cauta sejururi in Caraibe, Mauritius sau Thailanda", spune Traian Badulescu.

Pentru destinatia Mauritius, Europa Travel vine cu un pachet de 2.190 de euro/persoana, 7 nopti cazare in regim all inclusive in hotelul de 4* Le Tamassa, situat in statiunea Bel Ombre, pe coasta de nord-vest a insulei. Odata ajuns in Mauritius, poti alege o croaziera de vis, de-a lungul lagunei de pe coasta de vest, la bordul catamaranului Aquarelle.

Daca ai noroc, vei avea ocazia sa admiri joaca delfinilor in jurul vasului. O astfel de excursie porneste de la 90 de euro/persoana.

Tot pentru oamenii de afaceri, care isi doresc o vacanta de lux, agentia le ofera un Revelion in Brazilia, la pretul de 3490 de euro pentru 7 nopti cazare, cu mic dejun, bilet de avion, dar si tururi de oras in Rio de Janeiro, Corcovado si Pao de Acucar. Turul de oras include cea mai importanta atractie din Rio de Janeiro - Statuia lui Iisus Hristos de pe Muntele Corcovado.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#oferte revelion 2012, #oferte craciun 2011, #craciun 2011 strainatate, #craciun 2011 munte romania, #oferte revelion austria, #oferte revelion thailanda, #pret revelion, #pret craciun , #Oferte revelion