Paste "last-minute" in Bulgaria

Joi, 21 Aprilie 2011, ora 16:27
2515 citiri
Paste "last-minute" in Bulgaria

Te numeri printre angajatii care au putine zile libere de Paste dar vrei totusi sa pleci departe de agitatia Bucurestiului. Pana in Bucovina ai pierde prea mult timp pe drum si tocmai ai ratat ultimele oferte pentru capitalele europene. Ce e de facut in cazul acesta? Ce spui de o vacanta last-minute, in Bulgaria? 

Bulgaria e aproape, litoralul este mult mai frumos decat in tara, iar agentiile de turism reduc semnificativ din pret pentru pachetele unde au mai ramas locuri libere.

Ofertele last-minute sunt extrem de atractive, cu preturi ce incep de la  25 de euro/persoana, pentru un sejur de trei zile, in Balcik. Singura conditie este sa fii gata de plecare pe 22 aprilie.

Pachetul este valabil pentru hotelul de trei stele Valeo si mai sunt libere  20 de locuri, potrivit datelor de pe infoturism.ro. Initial tariful se ridica la 43 de euro/persoana.

Trebuie precizat ca in aceasta suma nu intra nici transportul si nici serviciile de masa, acestea fiind disponibile la cerere, prin agentia Nefertiti Travel.

Putin mai scump este un sejur de patru zile, in statiunea bulgareasca Nisipurile de Aur. Pachetul este valabil pentru hotelul Dana Palace, clasificat la trei stele, prin aceeasi agentie.

Tariful a fost redus de la 40 de euro la 28 de euro/persoana si pretul include si micul dejun, pentru cele trei nopti de cazare.

Tot in statiunea Nisipurile de Aur, dar prin intermediul agentiei Viatur, poti petrece un sejur de patru zile, in perioada Pastelui, cu mic dejun, platind 37 de euro/persoana. In cazul in care preferi servicii de masa in regim all inclusive, vei achita suplimentar 15 euro/ persoana pentru fiecare zi.

 

La momentul postarii ofertei mai erau libere 8 locuri. Unitatea de cazare se numeste Helios Spa and Resort si este clasificata la un nivel de confot de patru stele.

Agentia Baleno Turism ofera pachete turistice pentru Paste, de tip last-minute, in statiunea Sunny Beach.

Pentru un sejur de trei zile, in regim all inclusive, vei plati 43 de euro/persoana, cu 10 euro mai putin fata de oferta initiala. Hotelul este Sun Palace si are patru stele.

Tot de servicii in regim all inclusive poti beneficia si daca profiti de oferta agentiei de turism Easy Rent a Car & Travel. Aceasta pune la dispozitia celor interesati pachete pentru Balcik, cu o durata de patru zile, la hoteluri de trei stele.

Pretul se ridica la 68 de euro/persoana, si include pe langa mesele principale ale zilei si un dejun festiv pe 24 aprilie, in prima zi de Paste.

De asemenea, costul acopera si consumatia de bauturi alcoolice in intervalul 11.00 – 22.00. Conform datelor publicate pe infoturism.ro, la momentul anuntarii acestei oferte mai erau disponibile 20 de locuri.

In cazul in care preferi statiunea Sf. Constantin si Elena, trebuie sa afli ca tarifele pentru sejururile last minute incep de la 77 de euro/persoana, redus de la 110 euro. Prin agentia de turism Ama Tours Millenium poti petrece o vacanta de Paste cu o durata de patru zile, platind 77 de euro.

Hotelul se numeste Aurora, are un nivel de confort de patru stele, iar la momentul postarii anuntului mai erau libere 30 de locuri.

In tarif este inclusa si o masa festiva cu preparate specifice sarbatorilor pascale, un program festiv in prima zi de Paste, oua colorate si cozonac sambata seara precum si accesul gratuit la piscina interioara si la sala de fitness.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Google a concediat 28 dintre angajații care au protestat împotriva contractului cu guvernul israelian
Protestele angajaților la sediile Google din California și New York au avut consecințe grave. Demersul care avea ca scop anularea unui contract al companiei cu autoritățile din Israel a dus la...
#oferte last minute, #oferte paste, #paste bulgaria, #turism , #Oferte last minute