Ofertele last-minute: reduceri de pana la 30%

Miercuri, 08 Septembrie 2010, ora 16:28
2413 citiri
Ofertele last-minute: reduceri de pana la 30%

Desi calendaristic vorbind, vara s-a incheiat, concediile frumoase pot fi planificate si pentru septembrie, mai ales ca ofertele last minute lansate de agentiile de turism sunt din ce in ce mai tentante si includ reduceri de pana la 30%, pentru destinatiile preferate de romani precum Grecia, Turcia si Spania, dar si pentru tari ca Egipt sau Croatia.

Grecia, Turcia si Spania sunt destinatiile favorite de romani pentru petrecerea concediului, iar turistii care sunt dispusi sa isi pregateasca bagajele si sa plece in cateva zile in vacanta beneficiaza de reduceri semnificative, prin ofertele last-minute.

Una dintre ofertele last-minute pentru Spania este valabila pentru complexul Blue Bay din Mallorca, si costa 590 euro, in regim all inclusive.

Sejurul dureaza sapte nopti, iar tariful include biletul de avion, dar taxa de aeroport, bagajul de cala si transferul la aeroport sunt taxate separat, si cumuleaza 140 euro.

Mai ieftin poate fi un concediu petrecut in aceeasi statiune, dar la hotelul Ambos Mundos 3, unde tariful pentru sapte nopti de cazare, cu demipensiune, este de 484 euro.

Daca preferati o vacanta in Tenerife, atunci aveti la dispozitie mai multe variante propuse de agentii, cu preturi care variaza intre 646 euro si 789 euro, pentru un sejur de 8 zile, cu plecarea in 11 septembrie, potrivit infoturism.ro.

Costul ofertelor pentru Grecia variaza intre 90 euro de persoana si 250 euro.

Printre cele mai ieftine optiuni propuse de agentii se numara cele cu  plecarea pe 10 septembrie si cu transport cu autocarul.

Spre exemplu, puteti vizita Paralia Katerini timp de opt zile cu 90 euro/persoana. Cazarea se face la hoteluri de doua si trei stele, iar transportul se face cu autocarul.

Pe de alta parte, daca doriti sa petreceti un concediu in Kos, profitand de ofertele last-minute, trebuie sa stiti ca ofertele incep de la 249 euro de persoana, pentru opt zile de cazare la Hotelul Apellis de trei stele, cu mic dejun inclus,  iar transportul este asigurat de avion.

Un minisejur de patru nopti in Turcia, costa cel putin 173 euro/persoana, redus de la 350 euro/persoana dar poate depasi 350 euro, pentru pachetele de lux, din Antalya.

Cel mai ieftin sejur in Turcia presupune plecarea pe 10 septembrie, cu destinatia Antalya, si costa 179 euro de persoana, redus de la 375 euro, pentru patru nopti. Cazarea se face la hoteluri de trei stele, iar transportul prin avion.

Tot in Turcia, dar in statiunea Kusadasi va puteti caza la hotelul cotat la trei stele Yonca Apart, timp de sapte nopti, platind 89 euro, de persoana, daca plecati pe 11 septembrie.

Turistii care pot pleca in Antalya pe 15 septembrie,  pot profita de oferta last-minute  valabila pentru aceasta destinatie, care costa 352 EURO / de persoana, pret redus de la 499 euro/persoana. 

Cazarea timp de trei nopti se face intr-un complex de lux, cotat la patru sau cinci stele, iar tariful include transportul cu avionul si servicii de masa.

Printre cele mai ieftine sejururi in Sharm el Sheikh, din Egipt, se afla cele cu plecarea pe 11 septembrie. Pretul acestora incepe de la 275 euro/persoana, fata de 499 euro/persoana, cat costau initial.

Turistii sunt cazati la hoteluri clasificate la trei stele, timp de sapte nopti, iar transportul se face cu avionul.

Cei interesati de Viena pot cumpara fie un pachet de doua nopti, cu cazare la hotelul Rosen Wieden, de trei stele, pentru care vor plati 63 euro/persoana, fie un sejur de patru nopti, pentru care vor plati cel putin 190 euro.

Un sejur de sapte nopti in Croatia, la Starigrad-Paklenica, costa 126 euro/persoana, redus de la 186 euro. Transportul se asigura doar la cerere si este taxat in plus, in timp ce cazarea se face la Hotel Arkada de trei stele, cu demipensiune. Singura conditie impusa este disponibilitatea pentru plecarea programata pe 19 septembrie.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#concediu, #grecia, #last, #minute, #oferte, #reduceri, #turcia, #turisti , #Oferte last minute