Oferte last minute de patru stele pentru vacanta de 1 Mai

Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 08:01
2563 citiri
Oferte last minute de patru stele pentru vacanta de 1 Mai

Te-ai hotarat pe ultima suta de metri sa pleci in vacanta de 1 Mai? Ai toate sansele sa obtii tarife mai bune, daca apelezi la ofertele last minute, pe care le ofera agentiile de turism in apropierea sarbatorii nationale, atat in Romania, cat si in strainatate.

Business24 a facut o selectie a celor mai bune oferte last minute pentru vacanta de 1 Mai, postate pe site-ul infoturism.ro.

Sejur de doua nopti in Mamaia: 230 lei/persoana

De exemplu, daca vrei sa mergeti la mare, hotelul Modern din Mamaia de patru stele, ofera un sejur de de doua nopti, la pretul de 230 lei/persoana, redus de la 290 de lei, cu data de plecare 27 aprilie. Oferta nu include transport, insa micul dejun este asigurat.

Copiii pana la sapte ani au gratuitate, indiferent de tipul de camera, in timp ce pentru copiii de pana la 12 ani, hotelul percepe o taxa de 40% din pachetul achizitionat de un adult, oferind in schimb pat suplimentar.

Sejur de patru nopti in Austria: 149 euro

Haus Denise, o pensiune de patru stele, din regiunea montana Zell am See, ofera un sejur last minute de patru nopti si cinci zile cu mic dejun inclus si coffee break din partea casei, la pretul de 149 euro/persoana, de la 220 euro. Transportul nu este inclus, iar plecarea este pe 28 aprilie.

Apartamentele de patru stele sunt dotate cu un dormitor spatios, camera de zi, toaleta si dus, TV, internet wireless, balcoane spatioase si insorite.

De asemenea, in pret este inclus accesul la parcare si la gradina pentru oaspeti - cu lac, sezlonguri, gratar amenajat, sauna, solar, bar cu narghilele. In plus, oaspetii au la dispozitie biciclete pentru plimbari in aer liber si internet wireless. Pensiunea are de asemenea salon de zi, restaurant, sala de fitness, camera de joaca pentru copii, accesul animalelor de companie fiind permis in apartamente.

Sejur de sapte nopti in Republica Dominicana: 532 euro

Daca te tenteaza o vacanta exotica, hotelul Riu Naiboa de patru stele, din Punta Cana - Republica Dominicana ofera un sejur de sapte nopti cu masa all inclusive, la pretul de 532 euro/persoana, de la 720 euro.

Plecarea este in data de 30 aprilie, iar in pret mai sunt incluse un bilet de avion dus-intors Madrid-Punta Cana, asigurarea medicala si transportul aeroport-hotel.

Turistii trebuie sa-si asigure transportul Romania-Madrid si sa plateasca taxele de intrare si iesire din Republica Dominicana (12, respectiv 20 dolari/ persoana), taxele de aeroport (120 euro/persoana) si un supliment de carburant de 48 euro/persoana.

Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă (ONE) la Quarterly Report 3: ”Avem o creștere a vânzărilor din apartamente de 59% pe segmentul comercial”
Cosmin Samoilă, Directorul Financiar al ONE United Properties, a participat la cea de-a treia ediție a Quarterly Report, din 6 martie, eveniment marca Ziare.com, alături de partenerul principal...
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Un mare combinat din România, deținut de un miliardar rus, face concedieri masive: ”Vom oferi locuri de muncă vacante”
Peste 80 din cei 186 de angajaţi ai combinatului de alumină Alum SA din Tulcea vor rămâne fără locuri de muncă, începând de luni, a anunţat, joi, 28 martie, subprefectul judeţului...
#oferte last minute 1 Mai, #last minute 4 stele 1 Mai, #oferte vacanta last minute, #oferte 1 mai , #Oferte last minute