Cele mai tari vacante last-minute pe care sa le iei in calcul

Marti, 19 Iulie 2011, ora 17:34
2889 citiri
Cele mai tari vacante last-minute pe care sa le iei in calcul

In cazul in care ai deja bugetul de vacanta stabilit si nu te deranjeaza sa iti faci bagajele cu doar cateva zile inainte sa pleci in concediu, ai putea cumpara un pachet last minute. Reducerile sunt demne de luat in considerare, iar printre destinatiile promovate de agentiile de turism se numara locatii preferate de turistii romani, precum Turcia, Bulgaria sau Grecia.

Bulgaria, de la 30 de euro

Bulgaria, alaturi de Turcia si de Grecia, este una  dintre cele mai cautate locatii de romani pentru petrecerea vacantei.

Ofertele pentru o mini vacanta in Bulgaria incep de la 30 de euro, de persoana, cu plecare in data de 23 iulie. Pachetul propus de agentia Gamma Touristic include doar doua nopti de cazare. Va trebui sa platesti in plus, pentru transport si pentru serviciile de masa.

Daca preferi, mai degraba, un concediu de sapte nopti, poti apela la ofertele agentiei Voyager. Aceasta iti propune un pachet de sapte nopti de cazare, la un hotel de trei stele, cu mic dejun si cina, in statiunea Sunny Beach, la pretul de 133 de euro, pentru o persoana. Va trebui sa fii gata de plecare pe 23 iulie, dar vei plati cu 122 de euro mai putin.

Tot in Sunny Beach poti petrece o vacanta de sapte nopti, daca achizitionezi un pachet turistic oferit de agentia Pegasus International, la pretul de 235 de euro, de persoana, cu 50 de euro mai putin, conform datelor infoturism.

Tariful include doar cazarea si masa, in regim de demipensiune. Singura conditie este sa fii gata de plecare in perioada 23 – 30 iulie.

Sejur in Grecia de la 109 euro

In cazul in care preferi Grecia, trebuie sa stii ca ofertele de tip last minute sunt extrem de tentante.

Un sejur in insula Thassos, cu o durata de sapte nopti, oferit de agentia Perfect Holiday costa 109 euro, spre deosebire de pretul initial de 139 de euro.

In tarif sunt incluse noptile de cazare, la vile de 2 si 3 stele si asistenta turistica, pe perioada sejurului.

O oferta la fel de buna este cea a agentiei ONEXT Travel Point, care iti propune un concediu de sapte nopti, la un hotel de trei stele, in statiunea Paralia Katerini, cu demipensiune. Tariful se ridica la 209 de euro, dar nu include transportul.

Poti petrece sapte nopti in statiunea Halkidiki, platind 249 de euro, de persoana. Vei sta la un hotel de trei stelesi vei avea micul dejun si cina asigurate. Va trebui, insa, sa platesti suplimentar, pentru transport, agentiei Dreams Travel. Plecarea se face pe 23 iulie. Hotelul se afla pe malul marii, la 1 kilometri de localitatea Gerakni si la 50 de kilometri de Salonic.

Vacanta last minute in Turcia, de la 199 euro

Tot cu plecare in data de 23 iulie sunt si foarte multe oferte last minute valabile pentru Turcia.

Antalya, Kusadasi si Bodrum se numara printre destinatiile favorite. In Antalya, preturile incep de la 199 de euro, fata de 259 de euro, de persoana, pentru un pachet de sase nopti cu all inclusive.

Nu se asigura, insa, transportul. Daca vrei un pachet in care sa ai inclus si transportul, cu avionul, alege agentia Galaxy Travel.

Pentru 364 de euro, pret redus de la 715 euro, poti avea parte de un sejur de sapte nopti, in Antalya, la un hotel de trei stele.

Pe de alta parte, in statiunea Bodrum, preturile incep de la 422 de euro, pentru un sejur de sapte nopti, tarif redus de la 569 de euro.

Oferta este valabila prin intermediul agentiei Bonus Travel si prevede un sejur de sapte nopti, la un hotel de patru stele, cu mic dejun si cina incluse. De asemenea, in tarif este inclus si un tur de oras.

Ofertele de tip last-minute, valabile pentru Kusadasi, incep de la 268 de euro, pentru un sejur de sapte nopti. Agentia Nefertiti Travel iti asigura cazarea la un hotel de trei stele, cu servicii de masa in regim all inclusive.

Toate ofertele presupun plecarea in data de 23 iulie.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#concediu, #vacanta, #vacanta last minute , #Oferte last minute