Refugia Lodge, cazare de lux in Chile

Marti, 25 Septembrie 2012, ora 15:24
2415 citiri
Refugia Lodge, cazare de lux in Chile

Noul Refugia Lodge, care s-a deschis in aceasta luna, este o unitate de cazare de lux, situata in arhipelagul Chiloe, la sud de Chile.

Recomandat de publicatia New York Times ca una dintre 45 de locuri din lume pe care trebuie sa le vizitezi in acest an, arhipelagul Chiloe ofera privelisti impresionante ale costei Pacificului, potrivit Luxuo.

Pe arhipelag se gasesc nenumarate biserici iezuite, iar 14 dintre aceste obiective turistice se afla chiar in Patrimoniul Mondial al UNESCO, scrie Luxuo.

Turistii sunt cazati in camere dotate cu biblioteca, semineu, terasa si spatiu generos pentru servit cina. Hotelul are si mai multe centre SPA.

Pretul pentru o noapte de cazare si servire all inclusive costa 530 de dolari. In tarif sunt incluse trei mese pe zi, transport pana la cel mai apropiat aeroport si accesul la SPA.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Când se va lansa primul iPhone cu chipset pe 2nm
Apple întâmpină întârzieri în implementarea tehnologiei de fabricație pe 2nm pentru cipurile sale. Astfel, cel mai probabil inovația nu va fi disponibilă pentru seria iPhone 17,...
#Refugia Lodge cazare Chile, #cazare lux Chile, #hotel lux Chile , #Oferte cazare