Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

Program special pentru sudul litoralului: pachete de 6 nopti de la 157 lei la 465 lei

Program special pentru sudul litoralului: pachete de 6 nopti de la 157 lei la 465 lei


Federatia Patronatelor din Turism si Servicii (FPTS) a lansat, miercuri, un pachet promotional in cadrul programului Litoralul pentru Toti, prin intermediul caruia pentru un sejur de 6 nopti, pana la jumatatea lunii iunie, sudul litoralului va practica tarife de la 157 lei la 465 lei.

Pachetele au fost lansate in urma unei intalniri a investitorilor din turism si a autoritatilor locale desfasurata in statiunea Venus, potrivit unui comunicat transmis de FPTS.

Astfel, pentru un pachet de 6 nopti, pana la jumatatea lunii iunie, sudul litoralului va practica un tarif de 157 de lei pentru hotelurile de o stea, de 180 de lei pentru 2 stele, de 203 lei pentru hotelurile de 3 stele, aceste oferte fiind fara mic dejun inclus. Pentru ofertele cu mic dejun inclus, sudul litoralului va practica pretul de 270 de lei pentru 2 stele, 326 de lei pentru 3 stele, 373 de lei pentru 4 stele si 465 de lei pentru 5 stele.

Preturile oferite de hotelierii din sudul litoralului sunt comparabile cu cele din Bulgaria pe aceleasi categorii de servicii, potrivit FPTS, fiind astfel un pas inainte spre competitivitatea litoralului romanesc cu vecinii din sud. De asemenea, preturile practicate in sudul litoralului sunt cu 30% mai mici decat cele din Mamaia, lucru menit sa faca aceasta zona a litoralului romanesc mai atractiva, potrivit sursei citate.

In cadrul intalnirii de miercuri dintre patronate si primarul localitatii Mangalia, Radu Cristian, s-a stabilit constituirea unui Consiliu Consultativ pentru fiecare statiune din sudul litoralului din care sa faca parte atat reprezentantii autoritatilor locale si ai deconcentratelor, cat si reprezentantii mediului privat, orice decizie in privinta statiunilor urmand a fi agreata mai intai in cadrul acestui organism, este mentionat in comunicatul FPTS.

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 1617 ori