TripAdvisor: Cele mai bune destinatii turistice

Duminica, 23 Februarie 2014, ora 12:57
2529 citiri
TripAdvisor: Cele mai bune destinatii turistice

Insulele din Marea Caraibelor si din Pacificul de Sud domina destinatiile recomandate turistilor de catre TripAdvisor, ceea ce nu este tocmai o surpriza daca ne gandim la frumusetea acestor locuri exotice.

Totusi, si insulele din Ocanul Indian se bucura de un farmec deosebit, dupa cum subiliniaza cei de la . Recomandarile au la baza cele mai bine cotate hoteluri si restaurante, dar si atractiile din fiecare locatie.

Ko Tao, Thailanda

Numele sau provine de la testoasele de mare care se odihnesc pe plaja. Statiunea are plaje cu nisip alb si o medie de 300 de zile de soare pe an.

Insula Pastelui

Insula Pastelui este situata la 3.200 de km de Chile, in Pacificul de Sud. Tocmai distanta mare de continent a pastrat misterioasele statui vechi de 1.500 de ani, sculptate in roca vulcanica.

Nosy Be, Madagascar

Situata in nordul Madagascarului, numele sau inseamna "Insula Mare". Aici se gasesc lacuri vulcanice, plantatii de Ylang Ylang, recifuri de corali, dar si distilerii unde se fabrica rom.

Aitutaki, Cook Islands

Aitutaki face parte din Insulele Cook din Pacificul de Sud. Mica insula este inconjurata de o bariera de recifuri si are lagune mirifice.

Naxos, Grecia

Insula greceasca Naxos din Marea Egee este dominata de ruine antice. Potrivit mitologiei, aici, pe cea mai mare dintre Insulele Ciclade, si-a petrecut Zeus copilaria.

Lewis and Harris, Scotia

In insula Lewis and Harris din Scotia se gaseste legendarul Callanish Standing Stones, comparat cu Stonehenge. Plajele din estul insulei sunt acoperite cu unele dintre cele mai vechi roci de pe lume, cu vechime de milioane de ani.

Marco Island, Florida

Marco Island este "patria" cautatorilor de scoici. Pe langa aceasta, pot fi explorate mlastinile Everglades, iar pasionati de golf au la dispozitie terenuri luxoase.

Providenciales

Providenciales este cea mai populata insula din arhipelagul Turks and Caicos. Este inconjurata de recifuri de coral, care pot fi accesate cu usurinta de pe mal, fiind o destinatie foarte cautata de scufundatori.

Ambergris Caye, Belize

Ambergris Caye, cea mai mare insula a statului Belize din America Centrala, are in centru o mlastina plina cu mangrove. Aici este si Blue Hole, plina de pesti exotici.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Contradicțiile pieței de energie nucleară din România. Ministerul Energiei, într-un „du-te vino” față de reactoarele modulare mici de la Doicești
Ministerul Energiei a transmis recent că susține proiectul reactoarelor modulare mici în România, ca parte a strategiei de dezvoltare și consolidare energetică a țării. Pe 17 aprilie...
#turism tripadvisor, #destinatii turistice, #tursim pacific , #Obiective turistice