Top 5 minuni ale anotimpului rece

Joi, 02 Decembrie 2010, ora 17:22
2316 citiri
Top 5 minuni ale anotimpului rece

Pe masura ce temperaturile coboara devine din ce in ce mai greu sa te decizi sa pleci intr-un concediu intr-o locatie friguroasa si neospitaliera. Cu toate acestea, sezonul de iarna este cel mai potrivit pentru a vizita cinci obiective turistice deosebite, raspandite pe tot globul, care atrag turisti indiferent de conditiile meteo nefavorabile.

Spectacolul de lumini dat de aurora boreala

Parcul National Yellowstone poate fi caracterizat de fenomenele geotermale: gheizere, izvoare termale, vulcani noroiosi, de fauna sau de Marele Canion, desfasurat pe o suprafata de 32 km.

Activitatea vulcanica prin care a trecut Yellowstone a format un platou vulcanic, al carui punct maxim se  aflat la aproximativ 3.400 m deasupra nivelului marii, in locul numit “Varful Vulturului”.

Parcul captiveaza si ii atrage anual pe turisti pentru ca ofera multiple modalitati de petrecere a timpului liber, indiferent de gusturile sau preferintele acestora.

Cand temperaturile scad parcul devine invaluit intr-un farmec aparte, mai ales ca aglomeratia specifica sezonului de vara scade considerabil, iar principalii vizitatori sunt amatorii de sporturi de iarna si schiorii.

Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Cum obții o întâlnire cu bărbatul de 1.500 de miliarde de dolari: Ai nevoie de o idee și un om
Marii bogătași și finanțatori de la New York, Londra sau Hong Kong tânjesc chiar pentru o întâlnire de doar 10 minute cu unul dintre cei mai căutați bărbați din Orientul Mijlociu....
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm, acuzată că a manipulat rezultatele platformei X Plus
Qualcomm a anunțat recent lansarea noii platforme Snapdragon X Plus, destinată laptopurilor, promițând performanțe remarcabile, durată extinsă de viață a bateriei și capacități avansate...
#atractii, #iarna, #minuni, #obiective, #turisti, #turistice , #Obiective turistice