Sarbatori de iarna in Tara Sfanta

Luni, 25 Octombrie 2010, ora 16:48
3296 citiri
Sarbatori de iarna in Tara Sfanta

“Turistii isi pot petrece sarbatorile de iarna in Locurile Sfinte din Israel. Oferim pachete sociale all inclusive pentru Craciun”, a declarat in interviul acordat 3idei Bianca Abrudeanu, outgoing manager New Travel Muntenia.

“De Craciun avem pachete sociale pentru cei care nu-si permit o excursie cu avionul pe un alt continent, dar care vor sa vada Locurile Sfinte”, a precizat Bianca Abrudeanu pentru 3idei.

Potrivit reprezentantului companiei, excursia in Israel beneficieaza de toate serviciile incluse in pachet: 3 mese/zi, intrari la obiectivele turistice si ghid turistic.

Un astfel de pachet ajunge la 460 euro/persoana plus taxe de aeroport.

In interviul acordat 3idei, reprezentantul agentiei a declarat ca turistii au posibilitatea de a vizita Ierusalim, Nazareth, Bethleem, chiar si Marea Moarta.

In ceea ce priveste Revelionul, turistii pot alege sa se cazeze la hoteluri de 4* si 5*, la Marea Moarta.

Pretul porneste de la 534 euro, plus taxe de aeroport.

In pachetul de Revelion sunt incluse 2 mese/zi, cina festiva in noaptea de Anul Nou, plus vizitele in Ierusalim si la Mormantul Domnului.

“Indiferent de tipul hotelului la care vor fi cazati, turistii vor petrece noaptea de Revelion in sala de bal a hotelului Le Meridien de 5*, a adaugat Bianca Abrudeanu in interviu 3idei.

Vezi video pe 3idei.ro

Vezi si:

Aventura in jungla africana, de la 1900 euro/persoana

Craciun cu iz morosenesc, 1100 RON/persoana

Petrece sarbatorile de iarna la Curtea de Arges

Sejur pe coasta spaniola 395 euro persoana

Oferte de vacanta la ski in Austria

Unde petreci Revelionul 2011

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Elon Musk vrea să taxeze noii utilizatori X pentru a fi sigur că nu sunt boți. Cât trebuie plătit pentru a posta pe fostul Twitter
Proprietarul platformei de socializare X, Elon Musk, a decis să impună o taxă utilizatorilor noi ai serviciului. Scopul este de a se asigură că nu sunt boți. Fostul Twitter a impus deja o...
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Romania va avea un deficit de 6,5% anul acesta, conform estimarilor Comisiei Europene
Estimarile Comisiei Europene indica un deficit de peste 6,5% din PIB pentru Romania, in vreme ce Consiliul Fiscal considera ca acesta va fi in jur de 6,4% din PIB, daca nu se va recurge din nou la...
#craciun, #de, #iarna, #israel, #revelion, #sarbatori, #turisti , #Obiective turistice