Peste jumatate de milion de romani au vizitat Germania anul trecut

Marti, 15 Aprilie 2014, ora 16:16
1280 citiri
Peste jumatate de milion de romani au vizitat Germania anul trecut

Destinatia de vacanta Germania inregistreaza o pozitionare tot mai puternica pe piata romaneasca, fiind aleasa de un numar din ce in ce mai crescut de romani.

Germania, o tara ofertanta prin posibilitatile variate pe care le pune la dispozitie pentru petrecerea vacantei, a devenit una dintre alegerile preferate de catre turistii romani.

Fie ca aleg Germania pentru turismul cultural sau pentru relaxare, tot mai multi romani se bucura de istoria bogata si de serviciile de calitate ale acestei tari.

Numarul de calatorii catre Germania dinspre tarile balcanice a ajuns la 1,9 milioane pe an si se preconizeaza o crestere de peste 2 milioane de calatorii pe an pana in 2020.

In ceea ce priveste turistii romani, in 2013 s-a inregistrat un numar de 583 000 de calatorii in Germania si un numar de 637 882 de innoptari, cu 14,6% mai mult decat in 2012. In ultimii 6 ani observa o crestere de 72,4% a innoptarilor vizitatorilor romani.

Intr-un top realizat de DZT cu privire la cele mai populare regiuni alese de turistii romani se afla: Bayern, Baden-Wurttemberg, Hessen, Nordrhein-Westfalen si Berlin.

De asemenea, o cercetare realizata asupra sumei cheltuite de catre romani intr-o vacanta in Germania arata ca acestia platesc, in medie, 558 de euro/calatorie, cu 15% mai putin decat in 2012.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Razer se pregătește să lanseze primul mousepad de gaming cu LED-uri
Compania Razer a anunțat lansarea noului mousepad de gaming Razer Firefly V2 Pro, promovat ca fiind primul din lume iluminat cu LED-uri, un accesoriu care transformă radical aspectul oricărui...
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Avertisment al experților. Se va declanșa criza mondială, Armageddonul financiar: Cine o provoacă
Lumea este astăzi un loc mai periculos decât în orice etapă de după Războiul Rece, totuși piețele sunt o imagine a unei nepreocupări nesuficiente, care se limitează la automulțumire, cu...
#destinatie vacanta Germania, #turisti romani Germania, #vacante turisti romani , #Obiective turistice