Oferte de Paste in "inima" Ardealului

Joi, 07 Aprilie 2011, ora 15:37
2928 citiri
Oferte de Paste in "inima" Ardealului

"Oferta de Paste in Hunedoara include atat programe pentru tinerii pasionati de sporturi extreme, cat si programe de relaxare si spa. Preturile pornesc de la 280 lei/persoana", a declarat Marin Avramica, director general Compania Judeteana de Turism Hunedoara, intr-un interviu acordat 3idei.ro.

"Programul "Hunedoara, o experienta unica" invita turistii in inima Ardealului pentru a-i incanta cu traditiile culinare dar si cu serile de folclor specifice zonei", a declarat Avramica pentru 3idei.ro.

Potrivit acestuia, preturile pentru un pachet de 7 nopti de cazare in Hunedoara pornesc de la 500 de lei/persoana. Pachetul de Paste include si vizitarea celor mai importante obiective turistice.

Pastele in Ardeal

Compania Judeteana de Turism Hunedoara a organizat anul acesta un program de 3 zile adresat tinerilor amatori de sporturi extreme. Astfel, turistii vor avea parte de trasee turistice, in cadrul carora vor putea folosi gratuit tiroliana si vor avea acces gratuit la Parcul de aventura din Straja.

Contra cost, daca esti atras de sporturile extreme poti opta pentru rafting pe Jiu.

Daca iti doresti sa petreci in stil ardelenesc Pastele si in acelasi timp iti doresti relaxare, poti opta pentru oferta de Pasti in statiunea Geoagiu, unde te vei bucura de o serie de servicii gratuite de infrumusetare si spa.

"Pachetele pentru Paste sunt de 3 zile si costa intre 280-500 de lei/persoana. Acestea includ accesul gratuit la sauna, la piscina si la masaj", a declarat in interviul acordat 3idei.ro, Marin Avramica.

Reprezentantul Companiei de Turism a mai adaugat faptul ca in Tara Zarandului se va organiza o seara speciala in care turistii vor asista la spectacolul sustinut de taraful de la Vata, un ansamblu celebru in zona Ardealului.

Vezi video pe 3idei.ro

Vezi si:

Petrece Pastele in Bucovina in stil traditional

Cat costa vacanta de Paste anul acesta?

 

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Grecia, dependentă de turiști. Unul din trei euro câştigaţi în economia țării vine din acest sector
Între 62,8 şi 75,6 miliarde de euro sau 28,5% - 34,3% din PIB, atât a adus turismul Greciei în 2023, conform unui studiu al Confederaţiei Turistice Elene (INSETE), informează publicaţia...
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus Pad Go, tableta de buget cu specificații excelente. La ce preț este oferită
OnePlus a introdus pe piață o nouă tabletă, OnePlus Pad Go, o versiune mai accesibilă a modelului OnePlus Pad. Cu un preț de pornire de aproximativ 230 EUR în Europa, tableta promite să...
#locuri de relaxare de paste, #oferte de paste, #pachete de paste, #pastele in ardeal, #pastele in hunedoara, #preturi oferte de paste, #trasee turistice, #turism, #turisti , #Obiective turistice