Interviurile Business24.ro
HOT TOPICS

''Hai in Delta'' cu premierul Tariceanu

''Hai in Delta'' cu premierul Tariceanu
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu a lansat iubitorilor de natura invitatia sa redescopere Delta Dunarii, prin evenimentul A"Hai in Delta!A", organizat la initiativa sa pe 7-9 iulie, demers ce face parte dintr-un set de programe pentru relansarea Deltei Dunarii, gandite la nivelul Guvernului si al societatii civile.Acesta este mesajul pe care premierul Tariceanu l-a adresat turistilor pentru a veni in Delta, fara sa se teama de gripa aviara sau tantari, cat si autoritatilor si organizatiilor neguvernamentale sugerandu-le sa colaboreze pentru a reface mediul natural al Deltei si a o ecologiza. Mesajul se adreseaza, in egala masura investitorilor care sunt indemnati sa-si dezvolte afacerile cu respect fata de natura si fata de regulile dintr-o rezervatie naturala.
Primul-ministru si invitatii sai vor lua parte la prezentari de programe derulate de autoritati si de societatea civila pentru dezvoltarea Deltei Dunarii si vor discuta despre problemele cu care se confrunta acest loc unic, precum si despre solutiile avute in vedere.

Pentru a pune in lumina potentialul urias de turism al acestui "colt de rai", vor fi vizitate obiective turistice A- padurea Letea, orasul Sulina, cetatea Histria A- si vor avea loc diverse activitati cu care Delta isi rasfata vizitatorii: pescuit si plimbari cu barca.

A"Vreau ca Delta Dunarii sa iasa din conul de umbra in care a intrat in ultima vreme si sa-i redescoperim cu totii frumusetea si unicitatea. Sunt convins ca Delta poate sa renasca prin turism ecologic, prin renaturare si investitii care sa protejeze natura. De aceea am lansat actiunea Hai in Delta!A", a subliniat premierul Tariceanu

Bloombiz

Ti-a placut acest articol? Urmareste Business24 si pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Business24.
Sursa: Business24
Articol citit de 919 ori