Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Sambata, 01 Octombrie 2011, ora 14:13
2783 citiri
Cele mai scumpe camere de hotel din lume

Pentru cei mai multi turisti, hotelul unde urmeaza sa fie cazati, in timpul vacantei, trebuie sa fie confortabil, amplasat in apropierea obiectivelor turistice si, preferabil, ieftin. In schimb, pentru turistii premium, care nu se multumesc decat cu tot ce este mai bun, camerele de hotel trebuie sa fie luxoase, dotate cu toate facilitatile de ultima ora.

In topul celor mai scumpe camere de hotel, din lume, intocmit de cnngo.com, se afla penthouseuri din Geneva, India, New York sau Franta. Toate au ceva in comun, pe langa faptul ca o noapte de cazare aici costa cat un apartament de doua camere. Atrag numai personalitati cheie ale businessului mondial, vedete mondene sau sefi de stat.

Royal Towers Bridge Suite, Atlantis, Bahamas
Pret: 25.000 de dolari/noapte

Penthouseul are nu mai putin de 10 camere, cu canapele decorate cu aur solid, oglinzi si candelabre grele, din cristal, montate in rame aurii. Totul emana opulenta si lux. Podeaua din holul cel mare este formata din patru tipuri diferite de marmura.

Sala de 15 metri lungime adaposteste un pian Baby Grand, iar in zona dedicata divertismentului se afla un bar cu zeci de bauturi fine. De pe balcon, turistii au o priveliste de neuitat. In pretul camerei este inclus si un majordom.

Ritz Carlton
Pret: 28.000 dolari/noapte


Cu o suprafata de 120 de metri patrati, apartamentul Carlton are foarte multe dintre dotarile obisnuite: lenjerie de pat de firma, o baie de marmura supradimensionata, paturi uriase, televizoare cu ecran plat si cabine de dus individuale.

Aspectul care il diferentiaza, insa, consta in faptul ca apartamentul se afla la ultimul etaj al unui zgarie-nori din Tokyo, iar apartamentul are vedere la Palatul Imperial, catre Muntele Fuji si catre Dealurile Roppongi.

The Royal Villa, Grand Resort Lagonissi, din Atena
Pret: 34.356 dolari/noapte

Uriasul spatiu de cazare dispune de doua piscine, de un bucatar privat, un pianist si dotari de ultima generatie. Daca ai chef de putina miscare, te poti relaxa in piscina interioara, inclazita, ori in cea de afara. Mai poti merge la sala de gimnastica, iar apoi sa faci o baie de aburi, urmata de un masat. Totul inclus in pretul camerei.

Apartamentul Prezidential, Raj Palace Hotel, Jaipur, India
Pret: 45.000 dolari/noapte


Fara niciun fel de exagerare, Raj Palace poate fi considera un muzeu privat. Initial, aceast impozant spatiu de cazare a fost o resedinta a Maharajahului. Cu o suprafata de aproximativ 1.500 de metri patrati, apartamentul este unul dintre cele mai mari din Asia si se intinde pe nu mai putin de patru etaje.

Accesoriile sunt decorate cu foita de aur, stuc, fildes si cristale. Terasa privata si piscina cu vedere panoramica asupra orasului Jaipur adauga si mai mult farmec acestui complex impresionant.

Royal Penthouse Suite, Hotel President Wilson, Geneva
Pret: 65.000 dolari/noapte


Cu 12 camere, aceasta resedinta este, practic, o casa. In plus, costa la fel de mult. Pentru personalitatile importante ale lumii, obsedate de siguranta, resedinta le ofera tot ce au nevoie, de la usi si ferestre antiglont, pana la agenti de paza.

Sefii de stat sau celebritatile se vor simti confortabil aici. Complexul are vedere catre lacul Geneva si Mont Blanc.

Printre dotari se mai numara un pian Steinway, o sala de biliard, o biblioteca si un centru de fitness.

Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput alături de gameri profesioniști
Razer a lansat noul model de mouse Viper V3 Pro, conceput în colaborare cu unii dintre cei mai buni jucători de esports, inclusiv Zachary „zekken” Patrone, campion și MVP al turneului...
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
China abandonează Rusia: Se salvează de frica SUA, după ce a primit o lovitură majoră
Cele două națiuni, China și Rusia și-au întărit alianța, iar Xi Jinping și Vladimir Putin au făcut schimb de vizite în capitalele lor în ultimul an pentru a-și reitera angajamentul...
#camere hotel, #hotel, #top hotel scump, #turisti , #Obiective turistice