Cat costa vacanta de Paste anul acesta?

Marti, 05 Aprilie 2011, ora 17:37
2487 citiri
Cat costa vacanta de Paste anul acesta?

Ofertele pentru vacanta de Paste sunt extrem de tentante si anul acesta, mai ales ca agentiile de turism au inclus in ofertele lor destinatii noi la preturi atractive. Nu au fost ocolite nici marile capitale europene, preferate de turistii romani cand vine vorba unui miniconcediu.

Preturile incep de la 100 de euro, pentru un sejur de trei nopti si pot depasi chiar si 1000 de euro, pentru vacante mai lungi, de sapte nopti in locatii mai exotice, precum Indonezia.

Austria este una dintre tarile europene favorite de romani, cand se pune problema unui loc pentru petrecerea vacantei.

Ofertele de Paste pentru Viena incep de la 100 de euro, pentru hotelurile de trei stele si sar de 330 de euro, pentru unitatile de cazare clasificate la patru stele, in cazul unui sejur de trei nopti, pentru o persoana, cu mic dejun inclus, conform datelor publicate pe infoturism.ro.

De exemplu, la Hotelul Airo Tower, de trei stele, vei plati 100 de euro, pentru un sejur de trei nopti de cazare, cu mic dejun inclus, programat oricand, in perioada 9 aprilie - 25 aprilie. Hotelul este situat in sudul Vienei, la opt kilometri de gara si la 7 kilometri de aeroport.

Pe de alta parte, daca esti interesat mai degraba de un hotel de patru stele, ai putea rezerva un sejur de trei nopti la Hotelul Kaiser Franz Joseph. Te va costa in total 330 de euro, dar ai micul dejun inclus si beneficiezi de o locatie excelenta. Hotelul se afla in zona eleganta a ambasadelor Dobling, iar pana in centru nu faci mai mult de un sfert de ora cu tramvaiul.

O alta capitala europeana aflata pe lista preferintelor turistilor romani este Parisul. Pretul pentru un sejur de trei nopti in orasul parizian incepe de la 94 de euro/persoana si poate depasi chiar si 799 de euro, pentru acelasi numar de zile.

Ce mai ieftina oferta pentru vacanta de Paste din Paris este Hotelul Bristol Republique, aflat la 50 de metri de Place de la Republique, intr-un cartier animat din centrul orasului. Foarte aproape de hotel se afla o zona comerciala si centrul Pompidou-Beaubourg, unde se afla Muzeul National de Arta Moderna. Trei nopti de cazare aici costa 94 de euro, cu mic dejun inclus.

La polul opus, cea mai scumpa vacanta din Paris, pentru accealasi numar de nopti este Hotelul New Tork, de patru stele. Acesta se afla in complexul de distractii Disneyland Resort si a fost decorat in asa fel incat cei care se cazeaza aici sa se simta la fel ca in New York.

Cehia, o destinatie relativ recent introdusa in ofertele agentiilor pentru sejurul de Paste, vine cu preturi deosebit de atractive, mai ales pentru Praga. Doua nopti de cazare costa cel putin 43 de euro de persoana, la hoteluri de trei stele, cu mic dejun inclus.

Cea mai scumpa oferta pentru Praga, potrivit datelor postate pe infoturism.ro este cea a hotelului Ventana, clasificat la cinci stele. Aici, pentru o vacanta de trei nopti, vei plati 522 de euro. Hotelul se afla in centrul orasului, pe renumita strada Celetna, foarte aproape de majoritatea obiectivelor turistice.

Preturi asemanatoare vei intalni si in Belgia. Costul minim al unui pachet de doua nopti de cazare incepe de la 80 de euro, pentru unitatile clasificate la patru stele depaseste 460 de euro, in cazul vacantelor de patru nopti, la hoteluri de cinci stele.

Pe de alta parte, daca esti in cautarea unei vacante exotice, poti petrece o vacanta de o saptamana in Salvador. Preturile incep de la 750 de euro/persoana si includ micul dejun si transportul cu avionul, dar cu plecarea din Madrid.

Hotelul Sol Bahia se afla la 20 de kilometri de Salvador, are peste 100 de camere confortabile si este clasificat la patru stele. Pentru sapte nopti de cazare la aceasta unitate vei plati 750 de euro/persoana, cu mic dejun inclus.

Cea mai scumpa oferta valabila pentru Salvador este cea propusa de Hotelul Pestana Bahia, de cinci stele. Hotelierii te vor taxa cu 910 euro pentru un concediu de sapte nopti, programat in perioada sarbatorilor pascale.

Daca faci parte din categoria turistilor nonconformisti ai putea merge in Islanda. O vacanta de sase nopti costa in capitala Reykjavik aproximativ 1500 de euro.

De asemenea, o locatie interesanta, unde te vei putea bucura de plaja si de mult soare este Cuba. Un sejur de o saptamana iti va scoate din buzunar cel putin 1300 de euro.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Prețuri de Mamaia în Vama Veche. Cât costă să mănânci și să te cazezi de 1 Mai: ”Gradul de ocupare depășește 90%”
Românii se pregătesc pentru vacanța de 1 Mai și de Paște. Hotelierii de pe litoral, de la Vama Veche, se laudă că rezervările s-au epuizat deja. Distracția va începe din 26 aprilie,...
Pensiile vor fi virate înainte de Paște. Anunțul lui Marcel Ciolacu
Pensiile vor fi virate înainte de Paște. Anunțul lui Marcel Ciolacu
Premierul Marcel Ciolacu i-a cerut ministrului Muncii, Simona Bucura Oprescu, marți, 23 aprilie, la începutul ședinței de Guvern, să facă demersurile necesare pentru ca toate pensiile să fie...
#oferta vacanta paste, #turisti vacanta paste, #paste, #turism paste , #Obiective turistice