3 idei de vacanta pe mare

Marti, 07 Iunie 2011, ora 17:34
2308 citiri
3 idei de vacanta pe mare

Cauti o vacanta incitanta, care sa iti ofere in doze egale adrenalina, obiective turistice fascinante si locuri superbe? Ai putea opta pentru o croaziera cu servicii all inclusive si vei avea parte de un concediu memorabil, indiferent ca destinatia finala este Caraibe, cu plajele sale aurii, fie orice alta locatie exotica.

Daca esti gata sa pleci in vacanta peste exact 10 zile, pe 17 iunie, te-ai putea imbarca pe vasul Costa Romantica, de trei stele.

Oferta apartine agentiei ShipTravel International si vei plati, pentru sapte nopti, cel putin 399 de euro, pentru o cabina fara vedere la ocean si 549 de euro, in cazul in care tii neaparat sa ai si o priveliste de neuitat, in timpul calatoriilor.

Tariful include cazare (in cabina dubla), pensiune completa (3 mese pe zi + gustari intre mese), participarea la activitati de divertisment zilnic (spectacole, concerte, cluburi de noapte, disco)
precum si accesul la toate facilitatile vasului (sala de fitness, piscina, biblioteca).

In schimb, va trebui sa platesti in plus pentru transport pana la locul imbarcarii (vasul pleaca din portul Civitavecchia, din Roma) si pentru excursiile organizate in porturi.

Taxele portuare de 120 de euro trebuie de asemenea achitate, la fel si asigurarea medicala, de 10 euro, conform datelor postate pe infoturism.ro.

Vasul va trece prin portul Messina, din Sicilia, prin cel turcesc numit Izmir si prin doua porturi grecesti: Mykonos si Pireu.

Tot din Italia, dar de aceasta data din portul Ravenna, pe data de 5 septembrie, va pleca vasul de croaziera Zenith, de patru stele, detinut de compania Pullmantur Cruises.

Durata croazierei se ridica la opt zile, iar pretul de 999 de euro, pentru o persoana, includ sapte nopti de cazare, pensiune completa, inclusiv gustarile dintre mese, bauturile alcoolice si nealcoolice, participarea la activitati de divertisment zilnic (spectacole, concerte, cluburi de noapte, disco) si nu in ultimul rand, accesul la toate facilitatile vasului (sala de fitness,piscina,biblioteca).

In tarif nu sunt incluse transportul pana la locul imbarcarii, excursiile organizate in porturi si taxele portuare, de 180 de euro.

Vasul va trece prin Venetia, prin orasul croat Dubrovnik si prin mai multe orase portuare grecesti: Corfu, Katakolon, Santorini, Mykonos si Pireu sau Atena, unde va avea loc si debarcarea.

In cazul in care iti doresti o croaziera pe Mediterana, cu tot cu transport inclus, ai putea alege oferta companiei MSC Cruises.

Pretul incepe de la 966 de euro, de persoana, pentru o cabina interioara, dar include, pe langa cele sapte nopti de cazare si servicii complete de masa si transport cu avionul pe ruta Bucuresti-Roma-Bucuresti, precum si transfer aeroport-port-aeroport.

In plus, vei avea inclus in pret accesul la petrecerea de bun venit oferita de capitan si la seara de gala, cu o cina speciala, surpriza. De asemenea, pe toata durata croazierei vei avea un insotitor de grup, din partea agentiei si nu va mai trebui sa achiti taxele portuare.

Pe de alta parte, tariful nu presupune si acoperirea serviciilor medicale, excursiile optionale pe uscat, pretul bauturilor si nici accesul la centrul de infrumusetare si SPA.

Plecarea se face din portul Civitavecchia, pe 29 iulie.

Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul roman da cu o mana, dar ia cu doua, mai ales ca vrea sa creasca taxele din nou in 2025
Guvernul a aprobat o schema de ajutor de stat pentru activitati productive si pentru industria prelucratoare, o schema mult asteptata pentru mediul de afaceri, in valoare de 500 de milioane de...
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Schimbări în topul orașelor unde trăiesc cei mai mulți miliardari. În prezent, există 3.279 de super-bogați la nivel global
Mumbai a devenit capitala asiatică cu cel mai mare număr de miliardari, depăşind Beijingul, potrivit unei liste a bogaţilor la nivel mondial, realizată de Hurun Research Institute, transmite...
#vacanta, #destinatie vacanta, #turisti, #obiective turistice, #hotel , #Obiective turistice