Vrei propria cabana? Te costa 45.000 de euro in Retezat

Joi, 21 Iulie 2011, ora 10:06
2276 citiri
Vrei propria cabana? Te costa 45.000 de euro in Retezat

In Romania sunt scoase la vanzare 70 de pensiuni si hoteluri. Cea mai ieftina oferta este o cabana in Retezat, care poate fi cumparata pentru 45.000 de euro. La polul opus se afla un hotel, din zona centrala a municipiului Oradea, care costa 15 milioane de euro, conform datelor unei analize imobiliare.ro.

Numarul ofertelor de vanzare a hotelurilor si pensiunilor de pe litoral si din zonele de munte a scazut cu 70%, la jumatatea anului, fata de luna ianuarie, conform unei analize imobiliare.ro.

Daca in luna ianuarie, in zonele turistice din Romania, existau 255 de hoteluri si pensiuni scoase la vanzare prin intermediul portalului, in prezent, numarul anunturilor pe acest segment este de 70.

In 18,2% din cazuri, preturile nu depasesc 200.000 de euro. 26% din anunturi care fac referire la vanzarea unor pensiuni si hoteluri se inscriu in intervalul de pret cuprins intre 200.000 si 500.000 de euro, iar 27,3% din anunturi au un pret de afisare cuprins intre 500.000 si 1 milion de euro. 

Unitatile pentru care se solicita un pret cuprins intre unu si doua milioane de euro reprezinta 19,5% din totalul ofertei, iar 9% din hoteluri afiseaza preturi mai mari de doua milioane de euro.

In aceasta perioada a anului, cele mai multe oferte sunt la Brasov (19,5%). Urmeaza Constanta (14,3%), Cluj (10,4%), Hunedoara (9,1%), Prahova, dar si Timis (ambele cu 7,8%).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
The Boring Phone: dispozitivul destinat să combată dependența de smartphone-uri
HMD a anunțat lansarea unui nou model de telefon: The Boring Phone. Produsul va fi prezentat în cadrul unui eveniment la Milan Design Week, pe data de 18 aprilie. Telefonul face parte dintr-o...
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
Actualizarea care poate strica display-ul dispozitivele Galaxy. Răspunsul oferit de Samsung
În ultima perioadă, un număr ridicat de utilizatori Samsung a raportat apariția unor linii verzi pe ecranul telefoanelor lor, fenomen care pare să fi reapărut după o actualizare recentă de...
#hotel, #pensiune, #hotel vanzare, #cabana vanzare , #Hoteluri