Top 7 cele mai spectaculoase piscine din lume

Sambata, 21 Mai 2011, ora 10:25
6584 citiri
Top 7 cele mai spectaculoase piscine din lume

Complexele turistice sunt mereu interesate de dezvoltare si dornice sa introduca noi facilitati care sa fie pe placul clientilor si sa le asigure un numar constant de turisti. De multe ori, turistii sunt interesati mai ales de o piscina, mare, curata, cu un design unic. Forbes a facut o selectie a celor mai luxoase piscine de pe glob.

Piscinele prezentate in continuare apartin unor hoteluri de lux, care nu au ezitat sa faca investitiile necesare si nu au economisit niciun ban cand s-a pus problema amenajarii unor  piscine extravagante.

Complexul Marina Bay din Singapore

Complexul este format din trei turnuri inalte, deasupra carora a fost montat „Sands Sky Park”, adica o piscina uluitoare, inconjurata de palmieri, zone pentru sezlonguri si spatii pentru savurat o bautura rece. Piscina extravaganta se afla la peste 150 de metri de sol, o inaltime similara cu aceea pe care o are Turnul Eiffel din Paris.

Imagineaza-ti cum este sa privesti panorama orasului de la aceasta altitudine, in timp ce faci baie si bei un cocktail.

Alila Villas, Uluwatu, Bali, Indonezia

Ansamblul de relaxare se afla pe un platou si cuprinde nu mai putin de 84 de vile, fiecare dintre acestea cu propria sa piscine. In plus, exista un bazin de 50 de metri, special pentru inotatorii profesionisti, amplasat pe o stanca, deasupra Oceanului Indian. Privelistea nu poate fi descrisa in cuvinte, mai ales ca deasupra ai cerul, iar jos, valurile oceanului.

Qasr Al Sarab, Abu Dhabi

Situat printre dunele desertului Empty Quarter, acest complex suprarealist dispune de o piscina cu forme rotunjite, inconjurata de zidurile specifice unei cetati arabe, desprinsa din povestile Seherezadei.

Luminile complexului stralucesc la fel de tare precum stelele pe timpul noptii, puncteaza Forbes.com.

Conrad Maldives, Insula Rangal

Hotelul aflat pe Insula Rangali este accesibil numai cu hidroavioanele si detine una dintre cele mai spectaculoase piscine de pe glob.

Piscina se incadreaza perfect in tema acvatica, predominanta in acest ansamblu hotelier, pentru ca se uneste cu Marea Bali. In plus, turistii care aleg acest hotel pentru vacanta lor, se pot bucura de restaurantul subacvatic si de crama unde pot gusta din selectia de vinuri.

Amangiri, Canyon Point, Utah

Piscina acestui hotel are forma literei L si asigura turistilor linistea necesara, avand in vedere faptul ca se afla in mijlocul unui desert imprejmuit de vale.

Arhitectura complexului residential, avantgardista, este caracterizata de apartamente cubice, cu pereti uriasi, de sticla. In acest fel, poti admira cerul stand confortabil in camera luxoasa sau dimpotriva, in aer liber, din piscina sapata direct in piatra.

Hotel Caruso, Ravello, Italia

Hotelul Caruso reprezinta una dintre comorile turistice aflate pe coasta Amalfi. Amenajat intr-o fosta resedinta princiara, hotelul detine o pisicina luxoasa, de forma eliptica, accesibila numai daca urmaresti o carare marginita de tufe de trandafiri.

Fostul palatul a fost cocotat deasupra Marii Mediterane, din acest motiv, turistii care se cazeaza la apartamentele actualului hotel au o priveliste extraordinara.

San Alfonse del Mar

Piscina San Alfonse del Mar a fost desemnata de Cartea Recordurilor cea mai mare din lume. Piscina este marginita, pe o parte, de cladiri cu aspect de piramida egipteana, unde exista numeroase camere luxoase pentru turisti. Pe cealalta latura, piscina este unita de Pacificul de Sud.

Dimensiunile piscinei sunt atat de mari, incat poate gazdui, fara probleme, atat inotatori cat si barci de agrement sau chiar iachturi mici.

Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat noul model Galaxy C55. Ce specificații oferă
Samsung a lansat, în China, noul model Galaxy C55, eveniment care a avut loc fără prea multe anunțuri spectaculoase. Telefonul este, în esență, identic cu modelul Galaxy M55, dar se distinge...
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Marile orașe europene, într-o criză a locuirii. ”Clujul rămâne doar al bogaților și al turiștilor”
Oameni din întreaga Uniune Europeană se confruntă cu o criză a locuirii fără precedent, agravată de inflație, sărăcie energetică și risc de excluziune socială. Un raport de la vârful...
#hotel piscina, #piscina, #turism, #turisti, #turisti piscina, #vacanta , #Hoteluri